50.000 ευρώ συγκέντρωσε μέσα σε δυο μήνες η ελληνική πλατφόρμα crowdfunding www.giveandfund.com

    Από: Startup Team

Τους δυο τελευταίους μήνες του 2015, εν μέσω οικονομικής κρίσης, ανασφάλειας και ελέγχων στη διακίνηση κεφαλαίων, η ελληνική διαδικτυακή πλατφόρμα crowdfunding www.giveandfund.com πέτυχε να συγκεντρώσει περισσότερα από 50.000 ευρώ για τη στήριξη του έργου Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων όπως η ΦΛΟΓΑ και το MakeaWish, μεταξύ άλλων. Μέσα από συνεργασίες με εταιρίες όπως τα Holmes Place, καθώς και μέσα από πρωτοβουλίες δραστήριων ανθρώπων με όραμα, η πλατφόρμαwww.giveandfund.com αναδεικνύεται στον κατεξοχήν κόμβο συνάντησης, επικοινωνίας και δικτύωσης μεταξύ δημιουργών, startups, ΜΚΟ και εταιριών που αναζητούν ή προσφέρουν χρηματοδότηση μέσω crowdfunding και χορηγιών.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακό έργο είναι και η ολοκλήρωση της διαδρομής Λονδίνο – Αθήνα με ποδήλατο, ένα εγχείρημα συνολικής διάρκειας 35 ημερών, μέσα στις οποίες ο εμπνευσμένος νεαρός και traveler blogger, Έλπις Χρυσοβέργης κάλυψε με το ποδήλατό του μια απόσταση 2.500 χλμ, περνώντας από 8 διαφορετικές χώρες. Το έργο συγκέντρωσε πάνω από 15.000 ευρώ για τα παιδιά του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια ΦΛΟΓΑ, ξεπερνώντας κατά πολύ τον αρχικό στόχο των 10.000 ευρώ.

Ο Γιάννης Χατζήμπεης, Paralympian & δημιουργός της πλατφόρμαςwww.giveandfund.com, σημειώνει: «Πιστεύω απόλυτα στην αστείρευτη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης, στη διάθεση για συμμετοχή και προσφορά και στην ανάγκη να ξεπερνάμε τον εαυτό μας και τα όριά μας, είτε πρόκειται για ανθρώπους, είτε πρόκειται για εταιρίες ή άλλους οργανισμούς. Η προσπάθειά μας να βοηθήσουμε στη συγκέντρωση χρημάτων για καλούς σκοπούς βρίσκει ανταπόκριση σε ένα ιδιαίτερα δυσμενές περιβάλλον και είμαι βέβαιος πως θα ακολουθήσουν κι άλλα πολλά επιτυχημένα έργα το 2016».