Συνέντευξη startup.gr – Θεόφιλος Διονυσόπουλος

    Από: Startup Team

Λίγα λόγια για τον Θεόφιλο

Ονοματεπώνυμο:  Θεόφιλος Διονυσόπουλος

Ηλικία: 44 ετών

E-mail: philaction.com@gmail.com

Website: www.philaction.com

Απόφοιτος του Τ.Ε.Ι.Θ.  σχολή Διοίκησης  και Οικονομίας, τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης.

Δραστηριοποίηση επί 17 έτη  στον χώρο των Logistics & Transportation σε θέσεις General Manager και υπεύθυνου στρατηγικού σχεδιασμού  και επικοινωνίας.

Αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε την Philaction προσπαθώντας να διευρύνουμε την Κοινωνική Αλληλεγγύη μέσω των καθημερινών μας συναλλαγών.

Πώς μπορείτε να το πετύχετε πρακτικά;

Ο πολίτης ολοκληρώνοντας την συναλλαγή του με κάποια από τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο project, φωτογραφίζει το παραστατικό αγοράς και μας το αποστέλλει μέσω μηνύματος ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα επιλογής και του φορέα/ιδρύματος όπου θα καταλήξει το ποσό που αντιστοιχεί στην συναλλαγή του.

Εμείς εντός τριάντα ημερών έχουμε καταβάλει το ποσό στον φορέα και έχουμε στην διάθεση του αποστέλλοντος και την απόδειξη της καταθέσεως που αντιστοιχεί στην ενέργεια του.

Μέσα από αυτή την καινοτόμο διαδικασία συναλλαγών μπορούμε να καταστήσουμε την Κοινωνική Αλληλεγγύη ωφέλιμη για όλους.

Οι φορείς να ενισχυθούν οικονομικά, οι πολίτες να προσφέρουν ανέξοδα και οι επιχειρήσεις να αυξήσουν τον κύκλο εργασιών τους, δείχνοντας το κοινωνικό τους πρόσωπο.

Όσον αφορά τις επιχειρήσεις, υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό καταναλωτών, το οποίο προτιμά να επιλέγει προϊόντα ή υπηρεσίες εταιρειών οι οποίες έχουν ενταγμένη στην φιλοσοφία τους την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.

Το ποσοστό αυτό αυξάνεται ταχύτατα κατατάσσοντας την κοινωνική προσφορά των επιχειρήσεων ως βάση  μίας εκ των δέκα μεγαλύτερων καταναλωτικών τάσεων για το 2016/2017.

Έχοντας ως κίνητρο την μεγιστοποίηση της Κοινωνικής Αλληλεγγύης και με υπομονή και επιμονή, δύο στοιχεία που πιστεύουμε ότι πρέπει να υπάρχουν σε όλες τις start up επιχειρήσεις, ευελπιστούμε να καθιερώσουμε την φιλοσοφία της Philaction τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.