Ο CEO & Co-founder της Upstream αναλύει πώς ανέπτυξε την εταιρία σε 43 χώρες, ξεπερνώντας τα $250 εκατ. τζίρο!

    Από: Startup Team

Τρίτη 15 Μαρτίου 2015, 6μμ στο INNOVATHENS
Με τον Μάρκο Βερέμη (Upstream CEO & Co-founder)
Κρατήσεις Θέσεων

Η Upstream δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες mobile commerce εταιρείες στον κόσμο, με πρόσβαση σε 1.2 δις καταναλωτές σε 43 χώρες της Λατινικής Αμερικής, Αφρικής, Νοτιοανατολικής Ασίας και Ανατολικής Ευρώπης. Το 2015, η τεχνολογική πλατφόρμα της Upstream διαχειρίστηκε αγορές ψηφιακών υπηρεσιών μέσω κινητών συσκευών αξίας άνω των $250 εκατομμυρίων. Την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου, στον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων-INNOVATHENS, ο Μάρκος Βερέμης, CEO & Co-founder της Upstream εξηγεί πώς κατάφερε να αναπτύξει δυναμικά την εταιρεία που ίδρυσε, εξελισοντάς την σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες τεχνολογίας και ηλεκτρονικού εμπορίου ψηφιακών υπηρεσιών μέσω κινητών συσκευών (m-commerce) παγκοσμίως. Για πολλούς νέους επιχειρηματίες, αποτελεί σταθερή πηγή έμπνευσης, καθώς συνεχίζει να ηγείται ένα από τα πιο λαμπρά παραδείγματα εξαγωγής Ελληνικής τεχνογνωσίας, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Πριν την ίδρυση της Upstream, ο Μάρκος εργάστηκε στο Λονδίνο για τις διαφημιστικές εταιρείες Grey Advertising, McCann-Ericsson και  DDB αναπτύσσοντας την διεθνή στρατηγική επικοινωνίας εταιρειών όπως οι Nestlé, Coca-Cola, Sony, και Smithkline Beecham. Παράλληλα, είναι ενεργός επενδυτής σε τεχνολογικές εταιρίες και μέλος του Δ.Σ. της Persado, μιας αναπτυσσόμενης εταιρείας δημιουργίας στοχευμένων εκστρατειών marketing, με κύριο επενδυτή την αμερικάνικη Bain Capital Ventures. Είναι angel investor στην Workable, μιας πρωτοποριακή τεχνολογικής εταιρίας στο χώρου του recruitment και του HR, με επενδυτή την αμερικάνικη Greylock Partners. Ο Μάρκος είναι ο κύριος επενδυτής και σύμβουλος στην Intellibox, μια εταιρεία ανακύκλωσης τεχνολογικών συσκευών.

Είναι μέντορας της Endeavor και του Openfund, συμμετείχε στην ίδρυση του Συλλόγου Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ) ως Αντιπροέδρος και βραβεύθηκε ως Έλληνας «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» για το 2013 από την Ernst & Young (EY). Είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών και των πανεπιστημίων του Warwick και της Οξφόρδης.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΚΕΕ, σε συνδιοργάνωση με τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων και ξεκινάει στις 6 το απόγευμα. Η αμεσότητα που εξασφαλίζει το INNOVATHENS και η μοναδική μορφή των εκδηλώσεων του Startup Grind αποτελεί το δυνατό σημείο που συγκέντρωσε από την πρώτη κιόλας στιγμή την προσοχή του κοινού.

 

Startup Grind Athens

Ημερομηνία: Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Ώρα: 6μμ

Χώρος: Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων- INNOVATHENS

Διεύθυνση: Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Κτίριο Αεριοφυλάκιο 2, Πειραιώς 100, Γκάζι, 11854 Αθήνα

Τηλ: +302130109300

Κρατήσεις Θέσεων: goo.gl/95m4ML

 

Agenda

18:00 – Networking και φαγητό

19:00 – Fireside chat με τον Μάρκο Βερέμη (Upstream Founder & CEO)

20:00 – Networking

 

Follow Startup Grind Athens

Web: startupgrind.com/athens

Facebook: www.facebook.com/StartupGrindAthens

Twitter: twitter.com/StartupGrindATH

Meetup: www.meetup.com/Startup-Grind-Athens/