Social Media Day 3 : The Social Business Experience

    Από: Startup Team

O Digital κόσμος αλλάζει κάθε λεπτό, το ίδιο και η χρήση των Social Media! Εμείς θα μιλήσουμε με επαγγελματίες του χώρου για νέους τρόπους να δημιουργήσουμε Brand Awareness, καινούργιες μεθόδους για να κάνουμε Engage στο Digital Περιβάλλον, και τρόπους για να τα μετράμε όλα αυτά! Δηλαδή ένα βήμα πιο κοντά στις τελευταίες εξελίξεις έτσι ώστε κάθε λεπτό στα Social Media Days in Athensνα μετράει περισσότερο για εσάς που μας εμπιστεύεστε για τρίτη φορά!

Ακόμα θα μιλήσουμε για την χρήση των Social Media ειδικά στην Εστίαση και τον Τουρισμό, σε έναν χώρο που ολοένα αναπτύσσεται και έχει συνδεθεί πλέον δυνατά με το Digital Περιβάλλον, όπου προωθούνται καθημερινά Brands χωρίς τα οποία δεν μπορούσαμε να φανταστούμε την καθημερινότητά μας.

Αλλά ας αφήσουμε τους γνώστες να μιλήσουν στις 30 Μαρτίου και να μας λύσουν όσες απορίες προκύψουν. Γιατί το Social Media Day 3 θα περιέχει και panel discussion και διάλογο. Τι άλλο θα μπορούσαμε να ζητήσουμε;

Μα φυσικά διαγωνισμό για να ολοκληρωθεί η επιτυχία του Event! Το Social Media in The Real World!® είναι ένας διαγωνισμός για εταιρίες και freelancers σε επίπεδο Social Media. Για περισσοτερες πληροφοριες πατήστε εδώ και για να προεγγραφείτε στο Social Media Day 4 πατήστε εδώ.

Ξεκινάμε τη νέα χρονιά με δημιουργία και νέες ιδέες! Το Social Media Day 3 που όλοι περιμέναμε έρχεται στις 30.3.2016 με τίτλο The Social Business Experience στο ALBA Graduate Business School at The American College of Greece αυτή τη φορά από τις εταιρίες ΤΟ ΑΤΟΜΟ και Fresset.