Threenitas: VR εφαρμογή για την Παπαστράτος

    Από: Startup Team

H Threenitas, εταιρεία με πολυετή εμπειρία στο σχεδιασμό και υλοποίηση ολοκληρωμένων λύσεων για ψηφιακά μέσα και εξειδίκευση στο Web & Mobile Software Development, ανακοινώνει την δημιουργία της Virtual Reality εφαρμογής ‘Papastratos Breakout VR’. Η εφαρμογή βασίζεται στην τεχνολογία Samsung Gear VR και χρησιμοποιείται για την υποστήριξη experiential marketing ενεργειών στα πλαίσια λανσαρίσματος νέων προϊόντων της ‘Philip Morris Παπαστράτος’.

Πρόκειται για την πρώτη Ελληνική εφαρμογή Virtual Reality που δίνει την δυνατότητα στους χρήστες, παίζοντας ένα παιχνίδι, να εξερευνήσουν σε πραγματικές διαστάσεις την εικονική πραγματικότητα και να ανακαλύψουν το νέο προϊόν. Μέσα από ένα διασκεδαστικό παιχνίδι οι χρήστες έχουν την δυνατότητα να αλληλοεπιδράσουν με το brand μέσα από ένα διαφορετικό τρόπο προβολής του εμπορικού του μηνύματος. Εικονικά τρισδιάστατα τουβλάκια διαλύονται θεαματικά όταν ο παίκτης καταφέρει να τα πετύχει προσπαθώντας να κερδίσει την δοκιμασία. Όλη η αλληλεπίδραση γίνεται με τον απόλυτο ρεαλιστικό τρόπο που προσφέρει η Virtual Reality συσκευή της Samsung, με 360° οπτική εμβέλεια, ενώ τα στοιχεία του παιχνιδιού είναι branded με τα χαρακτηριστικά του προϊόντος.

H εφαρμογή δίνει την ευκαιρία στην ‘Philip Morris Παπαστράτος’ να περάσει με έναν διασκεδαστικό και πρωτότυπο, για τα Ελληνικά δεδομένα, τρόπο το εμπορικό της μήνυμα. Οι τεχνολογικές εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, καθώς, προσεχώς, θα βρίσκεται διαθέσιμο στους καταναλωτές το δεύτερο Virtual Reality game που θα περιλαμβάνει υψηλότερης δυσκολίας δοκιμασίες και περιπέτειες για τους χρήστες. Ο Παύλος Καλενδέρογλου, Διευθύνων Σύμβουλος της Threenitas, δήλωσε: «Η Threenitas παραμένει πιστή στην υιοθέτηση νέων καινοτόμων τεχνολογιών όπως το Virtual Reality, πρωτοποριακών για τα ελληνικά δεδομένα. Η εμπιστοσύνη των πελατών μας και η τόλμη τους στην χρήση νέων τεχνολογιών στις δράσεις τους, μας δίνει ώθηση ώστε να συνεχίζουμε να επενδύουμε και να επεκτείνουμε την Virtual Reality Application Platform που έχει αναπτύξει και εξελίσσει το R&D τμήμα της Threenitas.»

Σχετικά με τη Threenitas SA

H Threenitas είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες ανάπτυξης και υποστήριξης καινοτόμων τεχνολογικών εφαρμογών στην Ελλάδα, με πολλά βραβεία στο βιογραφικό της για την επιτυχημένη υλοποίηση εφαρμογών τεχνολογίας και πληροφορικής. Η εταιρεία παρέχει μία ευρεία ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών από την αξιοποίηση smartphones και tablets εφαρμογών, μέχρι την δημιουργία web και e-commerce services. Επίσης, η Threenitas είναι σε θέση να στηρίξει οργανισμούς και digital agencies σε τομείς όπως Web & Mobile Platforms και Apps, Enterprise Mobility, Location- και Proximity-Based Marketing και Internet of Things (IoT).