Entranet – Internet of Things στο InnovAthens

    Από: Startup Team

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της Entranet με θέμα: “Internet of Things ‐ Από την ιδέα στην παγκόσμια αγορά”, την Τετάρτη 13 Απριλίου, στις 19.00, που διοργάνωσε η SciFY και o Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων‐ INNOVATHENS.

Ο Λευτέρης Παπαγεωργίου, Διευθύνων Σύμβουλος της Entranet, με την πολυετή εμπειρία του στο χώρο των νέων τεχνολογιών, εισήγαγε το κοινό στον κόσμο του Internet οf Things (IoT) και πως αυτό απαντά στις προκλήσεις της σημερινής κοινωνίας, όπως και ποια είναι τα βήματα που ακολουθείς από την σύλληψη μίας ιδέας, μέχρι την υλοποίηση και την παγκόσμια εξάπλωση της.

Συγκεκριμένα έγινε αναφορά στη δημιουργία του ”έξυπνου σπιτιού του μέλλοντος για τους ηλικιωμένους’’, εγχείρημα για το οποίο η Entranet έχει βραβευθεί από το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Wider.

Η παρουσίαση έκλεισε με ένα mini‐Workshop στο οποίο ο κ. Παπαγεωργίου έδειξε στο κοινό τη λειτουργία και την αποτελεσματικότητα του Structure Breakdown στην υλοποίηση ενός Business Plan.

Η ENTRANET έχει λάβει τη διάκριση “National  Champion” στην κατηγορία της Καινοτομίας από τα European Business Awards και το ‘’Seal of Excellence’’ από την Κομισιόν για την έρευνά της.

Περισσότερα στοιχεία

www.entranet.gr

www.entranet.us

www.talk2lift.com

 

Video