Συνέντευξη Startup.gr: Νάντια Μαρνέρου

    Από: Startup Team

Η Νάντια Μαρνέρου είναι απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Ε.Κ.Π.Α) και του Τομέα Διαιτολογίας από το Πανεπιστήμιο Westminster του Λονδίνου. Ασχολείται με τον χώρο της Διαιτολογίας και της Άσκησης από το 2008.

Ποιες είναι οι κύριες υπηρεσίες της εταιρείας;

H εταιρεία Mediterranean Wellness Camp ιδρύθηκε πριν ένα χρόνο , δραστηριοποιείται στον τομέα του Τουρισμού Ευεξίας και Υγείας και προσφέρει υπηρεσίες και πακέτα διακοπών ευεξίας με στόχο την προώθηση του Μεσογειακού Ευ Ζήν. Τα πακέτα διακοπών της εταιρείας  περιλαμβάνουν εναλλακτικές μορφές ασκήσεων (yoga, pilates, πεζοπορία κτλ),σεμινάρια “life coaching”, ημερήσιες πολιτιστικές εκδρομές, σεμινάρια μαγειρικής και οινογνωσίας, δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία διακοπών στην Ελλάδα.

Γιατί αποφασίσατε να ξεκινήσετε μια δραστηριότητα μόνη σας;

Δραστηριοποιούμαι σαν ελεύθερος επαγγελματίας αρκετά χρόνια λόγο της φύσης του επαγγέλματος μου, συνεπώς η ίδρυση της εταιρείας ήταν αποτέλεσμα των εμπειριών μου  αλλά και της πεποίθησης μου να κάνω κάτι πιο δομημένο πάνω στο πεδίο κατάρτισης μου ενσωματώνοντας πλέον και το κομμάτι του τουρισμού.

Σε ποιους απευθύνεστε και τι όφελος μπορούν να έχουν από τις υπηρεσίες σας;

Τα πακέτα διακοπών της εταιρείας απευθύνονται στους επισκέπτες στην Ελλάδα που θέλουν να αλλάξουν τρόπο ζωής και να βελτιώσουν την υγεία τους  κατά την διάρκεια των διακοπών τους σε έναν από τους ομορφότερους μεσογειακούς προορισμούς όπως η Ελλάδα. Όραμα της εταιρείας είναι να αναδείξει τον Μεσογειακό τρόπο ζωής ,τα οφέλη της Μεσογειακή διατροφής  και να αναπτύξει υπηρεσίες για τον τουρισμό που θα βοηθήσουν στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Τι συμβουλές δίνετε για τους νέους επιχειρηματίες out there!

Είναι σημαντικό όταν έχεις μια ιδέα που θες να την εξελίξεις σε επιχειρηματική δραστηριότητα να είναι ξεκάθαρη, με όραμα και πίστη ότι θα υλοποιηθεί. Οι προκλήσεις που συναντάει ένας καινούριος επιχειρηματίας είναι καθημερινές και σε πολλά επίπεδα ( π.χ οργανωτικά, οικονομικά , φορολογικά ) με αποτέλεσμα να χρειάζεται αφοσίωση, ταλέντο και γνώση ώστε να μπορούν να αντιμετωπιστούν για να υπάρχουν μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας και επιβίωσης της επιχείρησης.

Περισσότερα στοιχεία

Site: mwc.com.gr/

Facebook: www.facebook.com/Mediterranean-Wellness-Camp-533816983427665/