Πόσες Ημέρες έχεις να μπεις στο STARTUP.GR? Δες τι έχασες 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Συνέντευξη Startup.gr: Ανδρέας Γραμμάτης (douleutaras.gr)

Συνέντευξη Startup.gr: Ανδρέας Γραμμάτης (douleutaras.gr)
Ημερομηνία: 22/04     Εμφανίσεις: 5247

Το Douleutaras.gr είναι μια πρωτοποριακή διαδικτυακή υπηρεσία που προσφέρει αξιοπιστία, ταχύτητα και ευκολία στην αναζήτηση επαγγελματιών κάθε κατηγορίας.

Λίγα λόγια για τον Ανδρέα Γραμμάτη

Μεγάλωσα και σπούδασα στην Αθήνα. Τα τελευταία 10 χρόνια της ζωή μου, όμως, τα πέρασα στο Λονδίνο, όπου πήγα για να συνεχίσω  τις σπουδές μου σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Μετά το πέρας των σπουδών μου και έχοντας ήδη αγαπήσει το Λονδίνο, μου δόθηκε η ευκαιρία να εργαστώ σε εμπορικές θέσεις μεγάλων πολυεθνικών εταιριών (Tesco, Pizza Hut ) ενώ παράλληλα ξεκίνησα αρκετά επιχειρηματικά project. Το 2015 πήρα, τελικά, την απόφαση να επιστρέψω στην Αθήνα για να ξεκινήσω με την ομάδα μου το νέο Douleutaras.gr, μια καινοτομική υπηρεσία με στόχο την εύρεση του κατάλληλου επαγγελματία για κάθε εργασία.

Γιατί αποφασίσατε να ξεκινήσετε μια δραστηριότητα μόνος σας;

Την απόφαση αυτή την πήρα για τρεις, κυρίως, λόγους. Πρώτον, η εύρεση ενός αξιόπιστου επαγγελματία θεωρούσα πάντοτε πως είναι μια αρκετά χαοτική και χρονοβόρα διαδικασία. Η εύρεση, λοιπόν, μιας τεχνολογικής λύσης μέσω της οποίας θα μπορούσαμε να ελαχιστοποιήσουμε τον χρόνο της, βρίσκοντας ταυτόχρονα τους πλέον ποιοτικούς επαγγελματίες για κάθε υπηρεσία, έγινε για μένα πρόκληση. Δεύτερον, το λανσάρισμα και το "τρέξιμο" μιας καινοτομικής επιχείρησης είναι μια ιδιαίτερα δημιουργική διαδικασία που μου επιτρέπει να είμαι διαρκώς σε εγρήγορση.

Τρίτον και εξίσου σημαντικό, δεν υπάρχει τίποτα πιο ευχάριστο από το να συμμετέχω σε μια ομάδα ανθρώπων με τους οποίους μοιράζομαι το ίδιο όραμα, τις ίδιες αξίες και την ίδια κουλτούρα και δουλεύουμε καθημερινά προς τον ίδιο στόχο.

Πώς λειτουργεί το douleutaras.gr;

Η ιδέα είναι τόσο απλή που οι χρήστες την αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή. Ο χρήστης περιγράφει σύντομα τις προδιαγραφές της υπηρεσίας που χρειάζεται. Μέσα σε λίγα λεπτά παίρνει μία ή περισσότερες προσφορές από τους συνεργαζόμενους επαγγελματίες του Douleutaras.gr και εξετάζει τα επαγγελματικά προφίλ τους. Στη συνέχεια, επιλέγει την προσφορά και τον επαγγελματία που του ταιριάζει καλύτερα για την εξυπηρέτηση της ανάγκης του. Μετά την ολοκλήρωση της εργασίας, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να αξιολογήσει την ποιότητα της υπηρεσίας που έλαβε προσφέροντας κατ’ αυτόν τον τρόπο πολύτιμη ανατροφοδότηση στην πλατφόρμα μας.

Σε ποιους απευθύνεστε και τι όφελος μπορούν να έχουν από τις υπηρεσίες σας;

Απευθυνόμαστε σε κάθε άνθρωπο που αναζητεί ένα επαγγελματία ή μια εταιρία για να διεκπεραιώσει την εργασία του, πχ υδραυλικό, ελαιοχρωματιστή, φωτογράφο, αισθητικό, καθηγητή μαθηματικών κτλ. Αντί να ψάχνει στις μηχανές αναζήτησης ή να ρωτάει φίλους και γνωστούς, ο χρήστης, μπορεί να αναρτήσει εύκολα και γρήγορα  την εργασία του στο Douleutaras.gr και μέσα σε λίγα λεπτά να λάβει προσφορές από αξιολογημένους επαγγελματίες . Εξίσου σημαντική, όμως, είναι η προσφορά της υπηρεσίας μας και για τους ελεύθερους επαγγελματίες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καθώς, μέσω της πλατφόρμας, μπορούν να αποκτήσουν  online παρουσία αλλά και πρόσβαση σε μια μεγάλη πελατειακή βάση.

Τι συμβουλές δίνετε για τους νέους επιχειρηματίες out there!

Ο σημαντικότερος παράγοντας για να πετύχει οποιοδήποτε επιχειρηματικό εγχείρημα είναι η ομάδα. Όσο καλή και αν είναι η ιδέα, χωρίς μια δυνατή και συμπαγή ομάδα, είναι ανέφικτο να υλοποιηθεί. Από εκεί και πέρα, θα πρότεινα σε όλους όσους ενδιαφέρονται για την επιχειρηματικότητα να αναλογιστούν σοβαρά το ρίσκο/πιθανό όφελος του εγχειρήματος τους προτού ξεκινήσουν την προσπάθεια τους.
Tracebird Smart Pillow

Smart Pillow For Car
24-09-2017 - 13:37
δείτε περισσότερα

Memes Against Friends

A memes party game you play in iMessage
24-09-2017 - 11:49
δείτε περισσότερα

Cryptare

Bitcoin ticker, price comparison and news on iOS
24-09-2017 - 10:52
δείτε περισσότερα

GeoGebra Augmented Reality

Place math objects on any surface and take screenshots.
24-09-2017 - 10:42
δείτε περισσότερα

Lettmess

Post letters randomly and anonymously!
24-09-2017 - 10:27
δείτε περισσότερα

AR Solo Basketball app

This AR app that turns anywhere into a basketball court
24-09-2017 - 10:21
δείτε περισσότερα

Animal Rescue Guide

Guide to animal shelters, welfare groups and rescue efforts.
24-09-2017 - 10:08
δείτε περισσότερα

Eddtor

Write more.
24-09-2017 - 10:04
δείτε περισσότερα

My Crypto Stats

Keep an eye on current prices, wallet balances and miners
24-09-2017 - 10:04
δείτε περισσότερα

RiffShare

Write down a musical riff, send to band members, collaborate
24-09-2017 - 10:03
δείτε περισσότερα