Auvious – Τα meetings όπως θα έπρεπε να είναι

    Από: Startup Team

Το AUVIOUS είναι ένα εργαλείο επικοινωνίας που επιτρέπει με εύκολο τρόπο την δημιουργία και παρακολούθηση διαδικτυακών συνεδριάσεων. Αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο για όλους τους επαγγελματίες καθώς έχουν την δυνατότητα να δημιουργήσουν συσκέψεις, να οργανώσουν μαθήματα, σεμινάρια καθώς και να παρέχουν τεχνική υποστήριξη σε πελάτες. Δημιουργώντας ασφαλής διόδους επικοινωνίας αποκλειστικά με την χρήση σύγχρονων browsers μέσω βίντεο και ήχο και παρέχοντας έξυπνα εργαλεία παρουσίασης, το AUVIOUS δείχνει το δρόμο για τη νεα γενιά ολοκληρωμένων λύσεων για τηλεδιασκέψεις.

Λίγα λόγια για το Auvious

Το Auvious ξεκίνησε σαν spin off προιόν της εταιρίας Teledrom, παγκόσμιος πάροχος υπηρεσιών σε τηλεπικοινωνίες με παρουσία σε Κύπρο, Σουηδία και Ελλάδα. Μέχρι στιγμής έχουμε λάβει χρηματοδότηση 300 χιλιάδων ευρώ από την Teledrom για να αναπτύξουμε και να βγάλουμε στην αγορά μια πλατφόρμα επικοινωνίας βασισμένη σε τεχνολογίες WebRTC.

Ως ομάδα παρατηρήσαμε το κενό στην αγορά των παραδοσιακών εργαλείων επικοινωνίας. Αν έχετε συμμετάσχει ποτέ σε μία διαδικτυακή συνάντηση χρησιμοποιώντας κάποιο εργαλείο μεγάλης εταιρίας όπως το Citrix ή το WebX θα έχετε παρατηρήσει πως χρειάζεται να εγκαταστήσετε το προγραμμα στον υπολογιστή σας και να χρησιμοποιήσετε ένα βαρετό και σύνθετο λογισμικό.

Αυτό πλέον ανήκει στο παρελθόν

Το Auvious τρέχει κατευθείαν μέσα στον browser σας και δεν απαιτείται καμία εγκατάσταση λογισμικού παρά μόνο η δημιουργία ενός λογαριασμού. Όλα όσα χρειάζεστε για να πραγματοποιήσετε τα meetings σας κατευθείαν μέσα στο browser παρέχοντας σας εργαλεία διαχείρισης όπως οι παρουσιάσεις, ο διαμοιρασμός της οθόνης , η καταγραφή του meeting σε βίντεο και άλλα πολλά.

Όλες οι επικοινωνίες που γίνονται μέσα στο Auvious από την αρχή μέχρι το τέλος προστατεύονται από κρυπτογράφηση.

Μερικά Χαρακτηριστικά

–  Καμία εγκατάσταση λογισμικού
–  Υψηλής ποιότητας βίντεο και ήχος
–  Κρυπτογράφηση για μεγαλύτερη ασφάλεια
–  Διαχείριση κοινού ( raise hand )
–  Προγραμματισμός συναντήσεων και ειδοποιήσεις –  Παρουσιάσεις & Πίνακας
–  Διαμοιρασμός Οθόνης
–  Εγγραφή συνάντησης σε βίντεο
–  Σύνδεση με το Slack
–  Δημοσκοπήσεις
–  Ερωτήσεις Κοινού
–  Λίστα ομιλητών
–  API

Τιμή & Διαθεσιμότητα

Το Auvious είναι διαθέσιμο σε όλο τον κόσμο δωρεάν από σήμερα μέχρι τέλος του χρόνου. Προς το παρόν υποστηρίζονται ο Firefox και ο Chrome με τον Safari, Edge και κινητές συσκευές να ακολουθούν τους επόμενους μήνες.

Twitter: @auviousapp

Website: www.auvious.com