Το 3ο FuckUpNight έρχεται στην Αθήνα στις 27 Μαίου

    Από: Startup Team

Τα FuckUp Nights Athens επιστρέφουν σε λίγες μέρες και έχουμε πολλά να μάθουμε από τις πιο επιτυχημένες αποτυχίες! Το Mindspace διοργανώνει για τρίτη φορά στην Ελλάδα το FuckUp Nights στις 17 Μαΐου και ώρα 19:00 στο Impact Hub με ελεύθερη είσοδο.

Τι είναι όμως τα FuckUp Nights; Πρόκειται για  ένα κίνημα που γεννήθηκε στο Μεξικό το 2012 και αφορά στη δημοσιοποίηση ιστοριών επαγγελματικής αποτυχίας. Πολλές δεκάδες άτομα παρευρίσκονται σε κάθε εκδήλωση για να ακούσουν επιτυχημένους επιχειρηματίες και ανθρώπους από όλο τον κόσμο να μοιράζονται τις ιστορίες των αποτυχιών τους. Το Mindspace όντας ένας σύλλογος φοιτητών και νεαρών απόφοιτων, θέλει να δει τις ιδέες που αναπτύσσονται σε ένα ακαδημαϊκό περιβάλλον να ωφελούν την κοινωνία αντί να μένουν παγιδευμένες στο πανεπιστήμιο. Αποστολή του είναι να παρουσιάσει την επιχειρηματικότητα ως επιλογή στους φοιτητές και να υποστηρίξει τις ιδέες τους και τις ομάδες τους. Στη βάση αυτής της φιλοσοφίας διοργανώνει τα FuckUp Nights.

Πρόκειται για μία πρωτότυπη ιδέα που έχει μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό, το οποίο συνίσταται συνήθως από φοιτητές που ενδιαφέρονται για την επιχειρηματικότητα, νεαρούς επιχειρηματίες, αλλά και οποιονδήποτε άλλον που έχει μία ιδέα και σκέφτεται να την ακολουθήσει. Αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι η ιδέα πίσω από τα FuckUp Nights είναι πραγματικά καινοτόμα και ενδιαφέρουσα αν σκεφτεί κανείς ότι υπάρχουν πολλές εκδηλώσεις στις οποίες επιχειρηματίες και επαγγελματίες από όλους τους χώρους, μιλάνε για τις επιτυχίες τους και για το πως κατάφεραν να δημιουργήσουν μία τόσο ανταγωνιστική και κερδοφόρα εταιρία, αλλά κανείς δεν λέει: «Εγώ πραγματικά τα θαλάσσωσα τότε και ορίστε τι μπορεί να μάθει κανείς από αυτό!». Η αλήθεια είναι ότι η αποτυχία είναι κάτι πολύ κοινό στον κόσμο του επιχειρείν και οι γνώσεις που μπορείς να πάρεις από αυτήν ανεκτίμητες.

Τα FuckUp Nights περιέχουν γέλιο και αυθεντικότητα. Είναι μια ανοιχτή, άμεση συζήτηση περί ευκαιριών,  που μετατρέπει το λάθος σε εγχειρίδιο οδηγιών για την επαγγελματική σταδιοδρομία!

FuckUp Athens Vol. III Line – up :

-Paul Kidner, General Manager at The People’s Trust and Founder of Praksis.

-Andreas Constantinou, CEO and Founder of Vision Mobile.

-Todd Pierce, Counselor for Public Affairs at the U.S. Embassy, Athens.