INNECO 2016: Το μεγαλύτερο διεθνές συνέδριο νεανικής επιχειρηματικότητας

    Από: Startup Team

Ένα όραμα πέντε ετών του Ομίλου Νεανικής Επιχειρηματικότητας NE παίρνει σάρκα και οστά το Δεκέμβριο του 2016, στην καρδιά της ελληνικής κρίσης. Έρχεται για να ανατρέψει τα δεδομένα και να αποδείξει ότι όταν θέλεις κάτι πολύ τότε μπορείς να το πετύχεις!

16 – 18 Δεκεμβρίου η καρδιά της νεανικής επιχειρηματικότητας της Ευρώπης χτυπά δυνατά στη Θεσσαλονίκη!

Ένα τριήμερο πολυ-Συνέδριο υψηλών standards, 20 και πλέον ξεχωριστοί διεθνείς ομιλητές, μια πενθήμερη έκθεση καινοτομίας και τεχνολογίας, ένα διήμερο επιστημονικό συνέδριο, ένας διαγωνισμός επιχειρηματικής ιδέας, δεκάδες παράλληλες εκδηλώσεων παραγωγικών και κοινωνικών φορέων και πολλά b2b και networking events είναι μερικά από τα κομμάτια που συνθέτουν το παζλ του INNECO 2016, του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου Νεανικής Επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα που ευελπιστούμε να αποτελέσει ετήσιο θεσμό και σημείο αναφοράς για το κτίσιμο επιχειρηματικής κουλτούρας στην Ελλάδα.

“Building business culture”

Είναι το σύνθημα του Ομίλου ΝΕ και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό και το σύνθημα του πρώτου INNECO!

Το κυρίως μέρος του συνεδρίου θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του πολυτελούς ξενοδοχείου Grand Hotel Palace στη Θεσσαλονίκη ενώ η Έκθεση Καινοτομίας & Τεχνολογίας INNEXPO σε χώρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης στο κέντρο της πόλης.

Στην περίοδο που διανύουμε μέχρι την μεγάλη έναρξη θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για κάθε νέα εξέλιξη.

Εγγραφές και κρατήσεις εισιτηρίων μπορείτε να κάνετε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συνεδρίου www.inneco.gr

Μέσα από αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε επίσης να ενημερώνεστε για το αναλυτικό πρόγραμμα και για οτιδήποτε άλλο αφορά το INNECO.

Για περισσότερες Πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν επιθυμείτε να ενημερώνεστε μέσω του email σας για όλα τα νεότερα του INNECO μπορείτε να εγγραφείτε στο Newsletter

Official Facebook Page: “INNECO”