GymNow.gr: Το γυμναστήριο του μέλλοντος

    Από: Startup Team

Σε μια πολυάσχολη καθημερινότητα έχουμε πολλές φορές προσπαθήσει να εντάξουμε τη γυμναστική στο πρόγραμμα μας. Αρκετά συχνά αυτό δεν ήταν εφικτό, αφού το γυμναστήριο δε συμβαδίζει με τα ωράρια μας ή την τοποθεσία που εργαζόμαστε. Γιατί να μην υπάρχει πλήρης ελευθερία επιλογών χωρίς δέσμευση ή συνδρομή;

Για να ικανοποιήσουμε αυτή την ανάγκη, σχεδιάσαμε και δημιουργήσαμε το GymNow.

Το GymNow είναι το πρώτο δίκτυο που περιλαμβάνει Spots από όλη την Ελλάδα και δίνει τη δυνατότητα σε όλους να απολαύσουν όποια Fitness υπηρεσία επιθυμούν, όποτε και όπου θελήσουν. Μάλιστα, το καταφέρνει χωρίς την προϋπόθεση συνδρομής ή εγγραφής στις τοποθεσίες που καλύπτει και χωρίς την ανάγκη πληρωμής με μετρητά, όντας το πρώτο Cashless σύστημα στο ελληνικό Fitness.

Η εγγραφή και η αξιοποίηση του δικτύου είναι ιδιαίτερα απλή. Πρώτα θα πρέπει να εγγραφείτε στο GymNow συμπληρώνοντας τα βασικά σας στοιχεία και στη συνέχεια μπορείτε να αγοράσετε άμεσα όσα Fitcoins θέλετε. Τα Fitcoins είναι πρακτικά Credits που πιστώνονται στο λογαριασμό σας και ισοδυναμούν σε ευρώ, δηλαδή 1 Fitcoin = 1€,  δεν έχουν λήξη και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την πληρωμή των υπηρεσιών που θα επιλέξετε.

Πως λειτουργεί;

GymNow.gr: Το γυμναστήριο του μέλλοντος

  • Επιλέγετε το Spot που θα επισκεφθείτε
  • Με την άφιξη σας ενημερώνετε την υποδοχή
  • Επιλέγετε την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει και πληρώνετε με τα Fitcoins σας. Για να γίνει αυτό δίνετε το μοναδικό κωδικό που θα λάβετε μέσω SMS και αυτόματα τα Fitcoins αφαιρούνται από το λογαριασμό σας.
  • Ξεκινήστε να γυμνάζεστε!

Φανταζόσασταν ποτέ κάτι τόσο απλό και θέλετε να δοκιμάσετε;

Eπισκεφθείτε το GymNow.gr, ολοκληρώστε δωρεάν την εγγραφή σας και ξεκινήστε να εξερευνείτε απεριόριστες Fitness επιλογές!

Θα μας βρείτε

Facebook: www.facebook.com/GymNow.gr/

Instagram: www.instagram.com/gymnow.gr/

Twitter: twitter.com/GymNowgr