Η Mastercard θέλει να συνεργαστεί με startups- Πως να κάνετε αίτηση

    Από: Startup Team

Με στόχο την αναβάθμιση της δραστηριότητάς τους ή την ενίσχυση της κερδοφορίας τους, οι startups στρέφονται όλο και περισσότερο σε συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες, αξιοποιώντας έτσι την επιχειρηματική τους εμπειρία και δοκιμάζοντας παράλληλα νέες τεχνολογίες.

Το πρόγραμμα της Mastercard για startups, StartPathGlobal, συνεργάζεται με τέτοιες επιχειρήσεις, έχοντας ως στόχο την εξέλιξή τους και ανακοινώνει την έναρξη υποβολής αιτήσεων για το χειμερινό κύκλο του 2016.

Το StartPath αποτελεί μέρος της ευρύτερης δέσμευσης της Mastercard στις startup επιχειρήσεις και εστιάζει στον τρόπο με τον οποίο οι καλύτερες και πιο επιτυχημένες startups μπορούν να προσφέρουν περαιτέρω αξία στους πελάτες τους, τους συνεργάτες τους και την οικονομία. Το StartPath ξεκίνησε στις αρχές του 2014, ως ένα μέσο για τη Mastercard για απ’ ευθείας συνεργασία με παγκόσμιες startups που αναπτύσσουν καινοτόμες λύσεις σε πολλαπλά πεδία, από την τεχνητή νοημοσύνη και το διαδραστικό εμπόριο, μέχρι τις βάσεις δεδομένων blockchain.

Ήδη, κατά τα τελευταία δύο χρόνια, το StartPath έχει συνεργαστεί με περισσότερες από 90 εταιρείες σε 24 αγορές. Με βάση τις εισηγήσεις που πραγματοποιούνται μέσω του προγράμματος, η Mastercard υλοποιεί πιλοτικές εκδόσεις ή έχει επενδύσει απευθείας στο 20% των συμμετεχόντων startups.

Κάθε τρίμηνο, το StartPath της MasterCard επιλέγει νέες startup επιχειρήσεις για να ξεκινήσει ένα εντατικό εξάμηνο πρόγραμμα. Αυτή τη στιγμή, το πρόγραμμα δέχεται αιτήσεις για τον επόμενο κύκλο δραστηριότητας. Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και τις 11 Οκτωβρίου 2016. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν το επίσημο site.