Θετικό πρόσημο & ανάπτυξη για τα καταστήματα λιανικής Fullah Sugah

    Από: Startup Team

Η γνωστή εταιρία ένδυσης για τη σύγχρονη γυναίκα Fullah Sugah, διευρύνει δυναμικά το δίκτυο franchise της με 4 νέα καταστήματα. Τον Οκτώβριο θα λειτουργήσουν τα νέα Fullah Sugah σε Κέρκυρα, Λευκωσία (Κύπρος), Πάφο (Κύπρος) και Παραλίμνι (Κύπρος).

Με τα νέα αυτά καταστήματα, η αλυσίδα φτάνει τα 25 καταστήματα φιλοδοξώντας να προσεγγίσει το πελατειακό κοινό που αναζητά ολοκληρωμένες προτάσεις μόδας σε ρούχα, παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές. Ταυτόχρονα, έκλεισε τις πωλήσεις λιανικής της στο 8μηνό με θετικό πρόσημο 18%, παρά τη στασιμότητα του κλάδου.

Η Fullah Sugah εξελίσσεται σε μια από τις δυναμικότερες εταιρίες στο χώρο της γυναικείας μόδας με ένα δίκτυο που αριθμεί περισσότερα από 650 σημεία πώλησης, 25 καταστήματα εταιρικά και franchise σε όλη την Ελλάδα, ενώ ταυτόχρονα ενισχύεται και το δίκτυο της στο εξωτερικό.

Το αναπτυξιακό πλάνο της εταιρίας προβλέπει τη δημιουργία 10 νέων σημείων Fullah Sugah σε Ελλάδα και Εξωτερικό, έως το τέλος του 2017.

Η επενδυτική πρόταση franchise της Fullah Sugah αποτελεί σήμερα την καλύτερη επιλογή για έναν επιχειρηματία, καθώς με το σύστημα της παρακαταθήκης που εφαρμόζει ελαχιστοποιεί το επιχειρηματικό ρίσκο.

Η Fullah Sugah είναι το όνομα της μόδας για τη γυναίκα του σήμερα, που τη χαρακτηρίζει η θηλυκότητα, η δυναμική προσωπικότητα και το μοναδικό στιλ. Πίσω από αυτό το εμπορικό σήμα κρύβεται μια μεγάλη ιστορία 80 ετών επιτυχίας και αδιάλειπτης παρουσίας στο μαγικό και υπέροχο κόσμο της μόδας που ξεκινά από το 1936 και στοχεύει στο μέλλον.