Πόσες Ημέρες έχεις να μπεις στο STARTUP.GR? Δες τι έχασες 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Συνέντευξη Παναγιώτης Παπαναστασίου, «Ραδιοφωνικά και... Πολιτισμένα!» στο διαδικτυακό ραδιόφωνο Radio Reboot (www.radioreboot.gr)

Συνέντευξη Παναγιώτης Παπαναστασίου,  «Ραδιοφωνικά και... Πολιτισμένα!» στο διαδικτυακό ραδιόφωνο Radio Reboot (www.radioreboot.gr)
Ημερομηνία: 29/09     Εμφανίσεις: 4300

Πες μας λίγα λόγια για εσένα

Ονομάζομαι Παναγιώτης Παπαναστασίου και είμαι απόφοιτος των Τμημάτων Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου & Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Επιπλέον, έχω ολοκληρώσει τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας & Μ.Μ.Ε του Πανεπιστημίου Αθηνών.Αυτή τη περίοδο εργάζομαι ως Θεατρολόγος στην ελληνογαλλική σχολή Saint Joseph και παράλληλα εκπονώ τη διατριβή μου ως υποψήφιος διδάκτωρ στο τμήμα Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Φροντίζω όμως να μη χάνω την επαφή μου με το «μέσο» και έτσι κάθε Σάββατο απόγευμα παρουσιάζω τη ραδιοφωνική εκπομπή «Ραδιοφωνικά και... Πολιτισμένα!» στο διαδικτυακό ραδιόφωνο Radio Reboot (www.radioreboot.gr).

Λίγα λόγια για την νέα εκπομπή Ραδιοφωνικά ... και Πολιτισμένα @ Radio Reboot

Συνέντευξη Παναγιώτης Παπαναστασίου,  «Ραδιοφωνικά και... Πολιτισμένα!» στο διαδικτυακό ραδιόφωνο Radio Reboot (www.radioreboot.gr)

Τη φετινή ραδιοφωνική σεζόν μιλάμε Ραδιοφωνικά και συζητάμε Πολιτισμένα στο Radio Reboot με καλεσμένους από τον χώρο των Τεχνών, των Γραμμάτων, του Πολιτισμού και όχι μόνο... Παράλληλα, χαρτογραφούμε την επικαιρότητα με αποκλειστικές ειδήσεις και θεματικά αφιερώματα από το ραδιοφωνικό μας παρελθόν. Εννοείται ότι η καλή μουσική δεν απουσιάζει από τη ραδιοφωνική και διαδικτυακή μας παρέα.... Πρεμιέρα το Σάββατο 1 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο 16 - 18 μ.μ στο www.radioreboot.gr. Οι φίλοι και ακροατές της εκπομπής μπορούν να επικοινωνούν με την εκπομπή μέσω του official fun page (Ραδιοφωνικά και Πολιτισμένα στο Radio Rebootκαι επιπλέον έχουν τη δυνατότητα να ακούν και τις περισσότερες εκπομπές σε ηχογραφημένη μετάδοση ακολουθώντας (follow) τον παρακάτω ηλεκτρονικό σύνδεσμο: www.mixcloud.com/panoramastamedia/

Μπορούν νέοι επιχειρηματίες να επικοινωνήσουν μαζί σου για να παρουσιάσεις τη δουλειά τους? Και αν ναι, ποια ειναι η διαδικασία?

Οι νέοι επιχειρηματίες μπορούν καθημερινά να επικοινωνούν με την εκπομπή για να παρουσιάσουν τη δουλειά τους και οι βασικοί τρόποι επικοινωνίας είναι οι ακόλουθοι: Αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στο mail:ppapanast86@gmail.com ή inbox/like στη σελίδα της εκπομπής στο διαδίκτυο (Ραδιοφωνικά και Πολιτισμένα στο Radio Reboot).

Στο χώρο στον οποίο δραστηριοποιείσαι, τι δυσκολίες έχεις αντιμετωπίσει?

Κυρίως δυσκολίες στην επικοινωνία μου με συνεργάτες αλλά να σας πω κάτι; Ποτέ δεν το έβαλα κάτω! Ο παλμός του ραδιοφωνικού ακροατηρίου μου δίνει ώθηση να δημιουργώ και να σκέφτομαι συνεχώς καινούργια πράγματα. Δεν επαναπαύομαι στις δάφνες μου. Πράγματι, έχει τύχει πολλές φορές ως παραγωγός και γενεσιουργός δύναμη αυτού του εγχειρήματος, να στερέψω από ιδέες και πάντα ένας καλός ακροατής και φίλος να μου δώσει μία ιδέα και να αποτελέσει στην ουσία το εναρκτήριο λάκτισμα για ένα νέο κύκλο πραγμάτων που σκέφτομαι να παρουσιάσω στις επόμενες εκπομπές. Προσπαθώ για το καλλίτερο με σεβασμό και σύνεση απέναντι σε όσους με εμπιστεύονται και με στηρίζουν πραγματικά σε κάθε μου βήμα.

Τι συμβουλές δίνεις στους νέους που θα ήθελαν να ακολουθήσουν το δρόμο σου?

Να προσπαθήσουν να δημιουργούν εις το διηνεκές. Να μη σταματούν ποτέ να σκέφτονται πράγματα και ας μη γίνουν πραγματικότητα άμεσα… Ξέρετε, μέσα από τα όνειρά μας, πολλές φορές πετυχαίνουμε μικρότερα πράγματα, τα οποία όμως μας τροφοδοτούν με ενέργεια και δύναμη περίσσεια για να αγγίξουμε όλο και περισσότερο τον αρχικό μας στόχο. Ο επιμένων νικά αργά αλλά σταθερά!
Startuphack V2

A community for startups to share and vote on the best links
18-12-2017 - 13:45
δείτε περισσότερα

Ideone

Compile and execute code online in 80+ programming languages
18-12-2017 - 13:42
δείτε περισσότερα

Darkwire.io

Instant encrypted web chat
18-12-2017 - 13:12
δείτε περισσότερα

Hiyo

Get real-time advice from strangers
18-12-2017 - 12:12
δείτε περισσότερα

The Perfect Grid

A creative’s guide to Instagram
18-12-2017 - 11:59
δείτε περισσότερα

Who Owes Me

App to remember who you borrowed money
18-12-2017 - 11:51
δείτε περισσότερα

Audilog

Turn any website of your choice into a podcast.
18-12-2017 - 11:51
δείτε περισσότερα

Rave Analytics

Discover market structure in real time
18-12-2017 - 11:47
δείτε περισσότερα

Zessoo

This wallet is made from leaves
18-12-2017 - 10:58
δείτε περισσότερα

Futuramo Tasks

Task management app for creative teams
18-12-2017 - 10:18
δείτε περισσότερα