Στις 27 Οκτωβρίου τα αποκαλυπτήρια των νέων Mac

    Από: Startup Team
πηγή: fortunegreece.com

Με την πρόσκληση να γράφει «hello again» η Apple καλεί τον Τύπο και όχι μόνο στηνπαρουσίαση των νέων Mac, στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, στο Κουπερτίνο των ΗΠΑ.

Είναι γεγονός ότι η Apple έχει να παρουσιάσει και φυσικά κατά συνέπεια να ανανεώσει την σειρά των υπολογιστών της πάνω από ένα χρόνο.

Από την πλευρά τους, συντάκτες και ειδικοί εκτιμούν ότι η εκδήλωση θα αφορά κυρίως το MacBook Pro, στο οποίο δεν θα υπάρχουν τα παραδοσιακά function keys Fx. Από την άλλη, οι φήμες λένε ότι η σειρά πλήκτρων λειτουργιών θα αντικατασταθεί από μια παραλληλόγραμμη οθόνη OLED αφής πάνω από το παραδοσιακό πληκτρολόγιο QWERTY. Πρόκειται για το Magic Toolbar, που εντοπίστηκε υπό μορφή πατέντας από τον «Trademark Ninja».

Ακόμη, λέγεται ότι η Apple θα καθιερώσει το USB-C, το οποίο παρέχει φόρτιση, ταχύτερη μεταφορά δεδομένων USB 3 και έξοδο βίντεο και κυρίως, έχει μέγεθος τρεις φορές μικρότερο από μια θύρα USB 3. Αυτό άλλωστε έχει αξιοποιηθεί ήδη στο πλέον συμπαγές και ελαφρύ φορητό υπολογιστή Mac, τον MacBook (13,1 χιλιοστά πάχος, βάρος 0,92 κιλά).

Επιπλέον, η τεχνολογική εταιρεία αναμένεται να προσθέσει τον αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος (TouchID) στους υπολογιστές της για να εξυπηρετήσει την πληρωμή διαδικτυακών αγορών με το δικό της σύστημα πληρωμών, Apple Pay.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
fortunegreece.com