Πόσες Ημέρες έχεις να μπεις στο STARTUP.GR? Δες τι έχασες 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Συνέντευξη Startup.gr: DEEPMIND | Φώτης Γροντάς - Ανδρέας Γρηγοριάδης

Συνέντευξη Startup.gr: DEEPMIND | Φώτης Γροντάς - Ανδρέας Γρηγοριάδης
Ημερομηνία: 07/11     Εμφανίσεις: 3879

Πες μας λίγα λόγια για την ομάδα σου και το Startup σου

H DEEPMIND δημιουργήθηκε και αποτελεί ένα πρωτοποριακό Ελληνικό εγχείρημα. Ένα επαγγελματικό δίκτυο που ενσωματώνει για πρώτη φορά (και για τα διεθνή δεδομένα) πολλές μέχρι τώρα διαφορετικές λειτουργίες σε μία.


Στο δύσκολο Ελληνικό οικονομικό περιβάλλον χρησιμοποιήσαμε την αιχμή της τεχνολογίας σε ένα πολυεπίπεδο όσο και πολυσχιδές εγχείρημα που παρέχει στον επαγγελματία και την επιχείρηση (ανεξαρτήτως μεγέθους και δυνατοτήτων), ένα ισχυρότατο εργαλείο επαγγελματικής δικτύωσης, προβολής, αύξησης του πελατολογίου και των δυνητικών πελατών κάθε εταιρείας, εύχρηστο και βατό από όλους.
Η DEEPMIND σίγουρα δεν είναι (και ούτε σκοπεύει να γίνει) μια συνηθισμένη εταιρεία: με ξεχωριστό τμήμα R&D πριν καν αρχίσει το επιχειρείν, ακατάπαυστη έρευνα και δοκιμές στο παγκόσμιο Cutting Edge της τεχνολογίας και της αγοράς κινητοποιείται από το ξεκάθαρο όραμα της διαρκούς καινοτομίας σε όλα τα επίπεδα των δραστηριοτήτων της.


Στόχος της DEEPMIND είναι η διαρκής πρωτοπορία. Πρωτοπορία πραγματικής χρησιμότητας για τα μέλη, τους εργαζόμενους, τους επαγγελματίες, τις επιχειρήσεις, τους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές οι οποίοι θα επιχειρήσουν τα πρώτα τους βήματα στην αγορά εργασίας.

Σε ποιους απευθύνεσαι και τι όφελος μπορούν να έχουν από τις υπηρεσίες σου;

H Deepmind είναι απλώς…. το πρώτο Ελληνικό επαγγελματικό δίκτυο.

Ο χρήστης μπορεί να χτίσει την επαγγελματική του ταυτότητα: με βιογραφικό, σπουδές, προϋπηρεσία, άποψη, εθελοντισμό.

Μπορεί να ανακαλύψει επαγγελματικές ευκαιρίες, εμπορικές συμφωνίες, νέους συνεργάτες και να αναζητήσει εργαζομένους ή να βρεί εργασία.
Επίσης να χρησιμοποιηθεί από εργοδότες και εταιρείες που αναζητούν εξωτερικούς συνεργάτες, νέους πελάτες και θέλουν να εμφανίζεται η σελίδα τους στις αναζητήσεις Google.

Για τους επαγγελματίες, τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, καταστημάτων, επιστήμονες και γραφεία παροχής υπηρεσιών, έχει σχεδιαστεί ειδικά η Deep page, μια πολύ καλαίσθητη και λειτουργική επαγγελματική σελίδα η οποία μπορεί να εμφανιστεί στοχευμένα στις σχετικές αναζητήσεις Google της περιοχής τους.
Για όσους αναζητούν εργασία δημιουργήθηκε η Deepjob, με πλήθος αγγελιών για όσους ψάχνουν εργασία αλλά και για όσους εργοδότες θέλουν να προσφέρουν εργασία.

Τι δυσκολίες συνάντησες και πως κατάφερες να τις αντιμετωπίσεις

Ζούμε σε μία περίοδο όπου τα οικονομικά περιθώρια για ανάπτυξη μιας επιχειρηματικής ιδέας είναι πολύ στενά. Δεν φτάνει μόνο μια καλή ιδέα για να προχωρήσει ένα εγχείρημα. Είναι ένα μείγμα παραγόντων, όπως οι άνθρωποι που θα αποτελέσουν την ομάδα, το κοινό όραμά τους , οι δεξιοτεχνίες τους και η δυνατότητα εξεύρεσης λύσεων για να προχωρήσει η προσπάθεια.
Σημαντικό ρόλο παίζει ο χρόνος που καλούμαστε να υλοποιήσουμε μια ιδέα το λεγόμενο ‘’timing’’. Η σωστή στιγμή είναι καθοριστικός παράγοντας για να έχουμε επιτυχή έκβαση, της προσπάθειας που καλούμαστε να φέρουμε εις πέρας. Εξωγενείς παράγοντες συμβάλουν καθοριστικά στο τελικό αποτέλεσμα.
Η εμπειρία έχει δείξει ότι μία εξαιρετική ιδέα μπορεί να μην έχει αίσιο αποτέλεσμα για διάφορους λόγους και στην συνέχεια η ίδια ιδέα ελαφρώς τροποποιημένη και σε άλλο χρόνο να θριαμβεύει.
Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να κυνηγάμε το όνειρό μας, στοχευμένα, διότι μόνο έτσι θα μπορέσουμε να το υλοποιήσουμε και να φτάσουμε στην επιτυχία.

Info

Video


SEVEN: The Days Long Gone

Thief-like isometric RPG by ex Witcher developers
24-11-2017 - 20:10
δείτε περισσότερα

R.

Emotional 6-axis life form, from the makers of the OP-1.
24-11-2017 - 19:11
δείτε περισσότερα

Zonerly

A cute timezone mac app for traveller, distributed team
24-11-2017 - 15:18
δείτε περισσότερα

Nebula Alarm Clock

Grow stars while you sleep and fight the urge to hit snooze.
24-11-2017 - 15:16
δείτε περισσότερα

Black Friday Sales Livestream

Real-time stream of Black Friday Cyber Monday weekend sales
24-11-2017 - 14:28
δείτε περισσότερα

Workspaces

Your things well-organized. Ready to open with one click.
24-11-2017 - 12:39
δείτε περισσότερα

Bandwidth Hero

Browser extension which saves data by compressing images
24-11-2017 - 12:35
δείτε περισσότερα

The Ultimate Black Friday Bundle

Discounts from 50+ services in digital and mobile
24-11-2017 - 11:13
δείτε περισσότερα

SaaS Friday

15 awesome SaaS deals for Black Friday
24-11-2017 - 11:10
δείτε περισσότερα

Vinci 2.0

Music, calls and fitness trackers all-in-one smart headphone
24-11-2017 - 10:43
δείτε περισσότερα