SlotApp | Εδώ το παιχνίδι γίνεται γνωριμία.

    Από: Startup Team

Στο SlotApp παίζουμε για να κερδίσουμε σε παιχνίδια γνώσης, ταχύτητας και μνήμης ώστε δείχνοντας τις ικανότητές μας να «ξεκλειδώσουμε» ο ένας τον άλλον. Έτσι γνωρίζουμε νέο κόσμο!

Ας ακολουθήσουμε τα βήματα του SlotApp για να δούμε πώς αυτό το App μιμείται το φλερτ:

1. Knock!

SlotApp | Εδώ το παιχνίδι γίνεται γνωριμία.

Αρχικά, προσεγγίζοντας κάποιον ξένο, θα θέλαμε να ανταποκριθεί στο βλέμμα μας ή το «σκούντημά» μας. Έτσι μόνο θα έρθουμε πιο κοντά και μπορούμε να αρχίσουμε να γνωριζόμαστε!

2. Motto unlocked!

Δεν ξέρουμε τίποτα για αυτόν/ -ή, αλλά το πρώτο στοιχείο που μπορούμε ίσως να μαντέψουμε είναι συνήθως το motto του. Βάσει ύφους, στυλ ή και κρίνοντας από την παρέα.

3. Interests unlocked!

SlotApp | Εδώ το παιχνίδι γίνεται γνωριμία.

Συχνά θα προσπαθήσουμε να σπάσουμε τον πάγο, σχολιάζοντας το μέρος, τη μουσική ή κάτι άλλο και έτσι να μάθουμε εν τέλει τα ενδιαφέροντα του άλλου προσώπου. (Παράδειγμα σκέψης: Έρχεσαι συχνά εδώ; Το φαγητό είναι οκ, αλλά η μουσική που παίζει είναι πραγματικά πολύ καλή.)

4. Location unlocked!

Κάπως έτσι μπορούμε να μάθουμε επίσης που μένει. (Παράδειγμα σκέψης: Δεν σε έχω ξαναδεί εδώ. Είσαι από τα μέρη μας;)

5. Sign unlocked!

Ήδη έχουμε πει αρκετά, για να αρχίσουμε να μαντεύουμε το ζώδιο του άλλου. (Παράδειγμα σκέψης: Δεν ασχολούμαι πολύ με αυτά, αλλά πάω στοίχημα ότι είναι κριός- έτσι όπως μιλάει.)

6. Age unlocked!

Ίσως έχει ήδη ακουστεί κάποιο σχόλιο για ηλικίες, συνήθως με «χιούμορ». Αν όχι, ήρθε η ώρα να «ξεκλειδώσουμε» και αυτό το στοιχείο. (Παράδειγμα σκέψης: Αλήθεια μένεις εδώ; Σε ποιο σχολείο πήγαινες; Αν και λογικά θα ήσουν πιο μικρούλα εσύ.)

7. Height unlocked!

Κάποια στιγμή ενώ συζητάμε, κάποιος από τους δύο θα σηκωθεί να πάει τουαλέτα. (Παράδειγμα σκέψης: Α καλός είναι και όρθιος. Όπως τον θέλω!)

8. Name unlocked!

Ολόκληρο το όνομα και επιπλέον πληροφορίες τα μαθαίνουμε συνήθως πιο μετά στην κουβέντα.

9. Photo «un-blurred»!

Θεωρείτε ότι είναι ξεκάθαρη από την αρχή η πραγματική εμφάνιση του άλλου/ άλλης; Μάλλον την «ξεκλειδώνουμε» πιο μετά. Αυτό γιατί πολύ απλά, στα πρώτα ραντεβού είναι συνήθως όλοι περιποιημένοι και όμορφοι. (ή είναι νύχτα και έχουμε πιεί λιγάκι:-Ρ) Αργότερα θα αποκαλυφθούν όλα. (Παραδείγματος χάρη, όταν πάμε μια εκδρομή και ξυπνήσουμε μαζί το πρωί.)

10. Chat!

SlotApp | Εδώ το παιχνίδι γίνεται γνωριμία.

Επιπλέον φωτογραφίες μπορούν πλέον να ξεκλειδωθούν και μπορούμε να αφεθούμε στις συζητήσεις και να δούμε που θα μας πάνε!

SLOT | The ‘See through game’ App!

Κατεβάστε το SlotApp δωρεάν στο App Store: appsto.re/gr/2LEoeb.i

Σύντομα θα είναι έτοιμο και στο Google Play.

Ευχόμαστε πολλά και καλά παιχνίδια!

 

Για περισσότερα νέα και πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα slotapp.co/

Βρείτε τους στο facebook: www.facebook.com/slotapp.co

Ακολουθήστε τους στο twitter: twitter.com/slotapplication

Ακολουθήστε τους στο Instagram: www.instagram.com/slotapp/