Open Coffee Athens #84

    Από: Startup Team

Αυτή την Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου, το Open Coffee ξεκινάει το 2017 με ένα event που δεν πρέπει να χάσετε.

Οι ομιλίες έχουν ως εξής:

– Η Vassia Pikrou (gr.linkedin.com/in/vassiapikrou) και οKonstantinos Papazafeiropoulos Κωνσταντίνος Παπαζαφειρόπουλος (www.linkedin.com/in/konstantinospapazafeiropoulos) αλλάζουν τη σχέση μας με τα ρούχα δημιουργώντας το Wildrobe(www.wildrobe.com/), ένα online curated marketplace για second-hand fashion. Για όσους από εσάς η γκαρνταρόμπα χρειάζεται ανανέωση ή απλά είστε fashion lovers, η Βάσια και ο Κωνσταντίνος έχουν τη λύση και θα μοιραστούν περισσότερα για την υπηρεσία τους και τη σχετική αγορά.

– Ο Karavellas Konstantinos(www.linkedin.com/in/karavellas-konstantinos-b3433822), έπειτα από πολυετή καριέρα στον χώρο του design, επιχειρεί να δημιουργήσει ένα kids game brand που ικανοποιεί υψηλά κριτήρια αισθητικής. H Petita Demas (www.petitademas.com) δημιουργεί παιχνίδια για παιδιά 3 έως 6 ετών και συσκευές iOS. Ο Κωνσταντίνος θα μοιραστεί τις εκπαιδευτικές περιπέτειες της διαδρομής του ως σήμερα, καθώς και περισσότερα για τις πίστες που ακολουθούν.

– Ο Paris Kasidiaris (www.linkedin.com/in/pkasid), συνιδρυτής της SourceLair, θα παρουσιάσει το νέο της προϊόν, Stolos (stolos.io/), μία άρτι αφιχθείσα υπηρεσία για ομάδες που αναπτύσουν web εφαρμογές. Το Stolos οργανώνει και μεταφέρει την πολύπλοκη υποδομή που χρειάζονται οι developers της ομάδας στο σύννεφο, επιτρέποντας τους να συνεργάζονται αποδοτικά, οπουδήποτε, χωρίς ακριβό εξοπλισμό. Μεταξύ τεχνικών χαρακτηριστικών και επιχειρηματικών μοντέλων, ο Πάρiς θα αναφερθεί επίσης σε όσα έχει αποκομίσει από τη λειτουργία της Sourcelair (https://www.sourcelair.com/) τα τελευταία έξι χρόνια.

– Ο Dimitris Glezos (www.linkedin.com/in/glezos) είναι ιδρυτής τηςTransifex (www.transifex.com/) και ιδρυτικό μέλος του Open Coffee. Ο Δημήτρης θα βρεθεί επί σκηνής σε ένα fireside chat με τον υπογράφοντα που δεν πρέπει να χάσετε, για να μοιραστεί τις δικές του εμπειρίες και -συμβατικές ή μη- απόψεις επί παντός startup επιστητού. Η Transifex μετρά 8 χρόνια ζωής και σήμερα αποτελεί μία από τις κορυφαίες πλατφόρμες μεταφράσεων εφαρμογών στον κόσμο, με πελάτες όπως οι Saleforce, Atlassian, Soundcloud και Trello. Η εταιρεία έχει καταγράψει μία ολοκληρωμένη διαδρομή, έχοντας περάσει από στάδια bootstrapping, δυνατού funding και, τώρα, cash independence.

Τα διαδικαστικά, κατά τα γνωστά:

Η συνάντηση θα λάβει χώρα το απόγευμα της Παρασκευής, 13 Ιανουαρίου στο Μουσείο Μπενάκη της οδού Πειραιώς. Η προσέλευση ξεκινά στις 6 το απόγευμα στο καφέ του Μουσείου, με τις παρουσιάσεις να ξεκινούν στο αμφιθέατρο στις 7. Αμέσως μετά, επιστρέφουμε για εκτενές networking στο καφέ/μπαρ, το οποίο θα μείνει ανοικτό μέχρι αργά. Η είσοδος είναι δωρεάν και ελεύθερη για όλους.

Το Open Coffee διανύει την δέκατή του σεζόν και έχει καθιερωθεί ως το σημείο συνάντησης της κοινότητας των startups. Μία φορά το μήνα, άνθρωποι που δημιουργούν, εργάζονται, ή απλά ενδιαφέρονται για την τεχνολογία και το επιχειρείν ανανεώνουν το ραντεβού τους με σκοπό να γνωριστούν καλύτερα, να ανταλλάξουν εμπειρίες και επαφές, εν τέλει να συνεργαστούν στην επόμενή τους προσπάθεια.

Αν έχετε παρευρεθεί στο παρελθόν, ξέρετε γιατί, αν όχι, μην το σκέφτεστε: Να είστε εκεί! Ραντεβού την Παρασκευή στο Μπενάκη.