Παρουσίαση προγράμματος επώασης καινοτόμων επιχειρηματικών σχημάτων Invent ICT

    Από: Startup Team

Την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017, στις 10.30 πμ θα πραγματοποιηθεί η πρώτη επίσημη παρουσίαση του προγράμματος επώασης καινοτόμων επιχειρήσεων Invent ICT, στις εγκαταστάσεις του κόμβου ΕΠΙ.νοώ (Βλαχάβα 6-8, Μοναστηράκι), στο πλαίσιο της  πληρέστερης ενημέρωσης των νέων επιχειρήσεων που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στη νέα θερμοκοιτίδα. Το πρόγραμμα υλοποιείται από τη Δομή Διασύνδεσης Έρευνας και Επιχειρηματικότητας ΕΠΙ.νοώ του ΕΠΙΣΕΥ[1] του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και τους Industry Disruptors – Game Changers (ID-GC) με τη στήριξη της Ένωσης Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας (ΕΕΚΤ), και έχει ήδη ξεκινήσει να  δέχεται αιτήσεις ένταξης στη θερμοκοιτίδα.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε φοιτητές, ερευνητές και αποφοίτους του ΕΜΠ ή αντίστοιχα μέλη των συνεργαζόμενων Πανεπιστημίων (Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Πολυτεχνείο Θράκης), ενώ οι αιτήσεις ένταξης στη θερμοκοιτίδα είναι ανοικτές έως την 31η Ιανουαρίου 2017.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για την Πρόσκληση Ενδιαφέροντος του προγράμματος Invent ΙCT επισκεφθείτε τον ιστότοπο www.inventICT.gr και την αντίστοιχη σελίδα στο FB www.facebook.com/Invent4ICT

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

10:00 – 10:30

Προσέλευση – Εγγραφή συμμετεχόντων

10:30 – 11:00

Χαιρετισμοί

Εκπρόσωποι ΕΜΠ, ΕΕΚΤ

* Την εκδήλωση θα χαιρετίσει και ο ΓΓ Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων του ΥΠΟΜΕΔΙ, κ. Βασίλης Μαγκλάρας

11:00 – 11:15

Παρουσίαση προγράμματος “invent

11:15 – 12:30

Panel με θέμα «Από την έρευνα στη μεταφορά τεχνολογίας και στην επιχειρηματικότητα έντασης γνώσης»

Εκπρόσωποι ΕΜΠ, ΠΑ.ΠΕΙ, ΕΕΚΤ