To app της εβδομάδας: Gboard

    Από: Startup Team
πηγή: impossible.works

Kάθε βδομάδα, παρουσιάζουμε ένα application που μπορεί να βοηθήσει entrepreuners και μικρομεσαίες επιχειρήσεις να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά, να διευκολύνει το collaboration με συνεργάτες και υπαλλήλους αλλά και να κάνει τη ζωή μας λίγο πιο εύκολη.

Το κάνουμε άπειρες φορές το μήνα. Θέλουμε να στείλουμε για παράδειγμα μια πληροφορία σ’ένα μήνυμα. Καταρχάς βγαίνουμε από τα μηνύματα και μπαίνουμε στο browser, βρίσκουμε την πληροφορία, την κάνουμε copy και ξανά πίσω στα μηνύματα για να πατήσουμε το paste. Μια αλυσίδα απαραίτητων εντολών που κάνουν το copy-paste ολοένα και πιο άχαρο κάθε μα κάθε φορα. Το Gboard, είναι το shortcut που δεν ξέραμε ότι είχαμε ανάγκη!

Gboard: now available for Android

To app της εβδομάδας: Gboard

Συνδυάζει όσα αγαπάμε στην Google—ταχύτητα και αξιοπιστία και εύκολη πληκτρολόγηση με ενσωματωμένη την δυνατότητα αναζήτησης Google. Έτσι, δεν χρειάζεται να κάνουμε πια εναλλαγές μεταξύ εφαρμογών. Απλώς αναζητάμε το περιεχόμενο κατευθείαν από το πληκτρολόγιο και το μοιραζόμαστε.
Το Gboard διαθέτει επίσης αναζήτηση emoji για να βρίσκετε emoji πιο γρήγορα, καθώς και αναζήτηση GIF και πολύγλωσση πληκτρολόγηση, για δυναμική εναλλαγή γλωσσών.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
impossible.works