Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας για νέους επιχειρηματίες & startups στη Λάρισα

    Από: Startup Team

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας πρόκειται να υλοποιήσει  στην Λάρισα καινοτόμο εργαστήριο επιχειρηματικότητας για νέους επιχειρηματίες & startups με θέμα «Προώθηση και υποστήριξη της νεοφυούς επιχειρηματικότητας» και στόχο την προώθηση και υποστήριξη νεοφυών επιχειρήσεων ή/και ατόμων που ενδιαφέρονται να ιδρύσουν τη δική τους (κοινωνική) επιχείρηση.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS+ και του έργου “YounGO – Encouraging Social Entrepreneurship Among European Youth” έχει αναπτυχθεί εξειδικευμένο εκπαιδευτικό υλικό με βάση το παιχνίδι και την υλοποίηση δραστηριοτήτων – gamified training material.

Κατά την διάρκεια του εργαστηρίου επιχειρηματικότητας θα πραγματοποιηθεί η βιωματική εφαρμογή του εκπαιδευτικού υλικού και των εκπαιδευτικών τεχνικών που έχουν αναπτυχθεί στο πλαίσιο του έργου, με εισηγήτρια την κα. Αλβίζου Κατερίνα.

Το εργαστήρι επιχειρηματικότητας απευθύνεται σε νέους επιχειρηματίες ή/και νέους που επιθυμούν να ιδρύσουν τη δική τους (κοινωνική) επιχείρηση, ηλικίας 16 έως 29 ετών.

Το εργαστήρι επιχειρηματικότητας θα πραγματοποιηθεί στην Λάρισα, την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017, 17:00 – 21:00 στους χώρους της Open Mellon Εκπαίδευση – Συμβουλευτική – Θερμοκοιτίδα Επιχειρήσεων Α.Ε., Αλ. Παναγούλη 73.

Εάν επιθυμείτε να εκδηλώσετε ενδιαφέρον συμμετοχής στο εργαστήρι επιχειρηματικότητας, μπορείτε να συμπληρώσετε την σχετική φόρμα που θα βρείτε εδώ και να την αποστείλετε ηλεκτρονικά στο info@ied.eu , υπόψη κου Κουτούδη Παναγιώτη.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο 2410 626943.