To app της εβδομάδας: 1Password

    Από: Startup Team
πηγή: impossible.works

Κάθε βδομάδα, παρουσιάζουμε ένα application που μπορεί να βοηθήσει entrepreuners και μικρομεσαίες επιχειρήσεις να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά, να διευκολύνει το collaboration με συνεργάτες και υπαλλήλους αλλά και να κάνει τη ζωή μας λίγο πιο εύκολη.

Πόσες φορές έχουμε όλοι καταφύγει στη βαρετή διαδικασία του ‘forgot your password?’ προσπαθώντας εις ματην να θυμηθούμε το password που χρησιμοποιήσαμε την τελευταία φορά;

Το 1Password είναι μια εφαρμογή για Mac, iOS, Windows και Android και παρέχει ένα μέρος στο οποίο αποθηκεύονται οι κωδικοί σας και που σας επιτρέπει να αναπαράγετε νέους κωδικούς ακόμη πιο σύνθετους.

1Password

To app της εβδομάδας: 1Password

Το 1Password προσφέρει μια βασική υπηρεσία. Την  αποθήκευση των κωδίκων πρόσβασης σας που έχουν χρησιμοποιηθεί σε ιστοσελίδες. Στη συνέχεια, θα σας επιτρέψει να τις συμπληρώνει αυτόματα στις επόμενες επισκέψεις που θα χρειαστεί να συνδεθείτε αλλά και την αναζήτηση όλων των αποθηκευμένων κωδικών πρόσβασης.

Τέλος μπορείτε να αποθηκεύετε και προσωπικά ας στοιχεία, όπως πιστωτικές κάρτες, στοιχειά ταυτότητας αλλά και λογαριασμούς τράπεζας.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
impossible.works