Βραβείο “Customer Oriented Franchise” για τον Όμιλο So Easy Education στα Franchise Awards!

    Από: Startup Team

Ο Όμιλος SoEasy Education® βραβεύτηκε για έννατη συνεχόμενη χρονιά στα Franchise Awards, μία διοργάνωση που αφορά τις καλύτερες αλυσίδες franchise στην Ελλάδα. Τα Franchise Awards διοργανώνονται κάθε χρόνο από το περιοδικό Franchise Business, μετρώντας  20 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην Ελλάδα.

Ο Όμιλος SoEasy Education® (SoEasy®, Aρειμάνιο®, EasyWin.net®)έλαβε το βραβείο “Customer Oriented Franchise”, που υποδεικνύει την ποιότητα της εκπαίδευσης που προσφέρει σε όλο το φάσμα των εκπαιδευτικών  του υπηρεσιών, αφού ευθυγραμμίζεται με τις ανάγκες των μαθητών & των σπουδαστών του σήμερα.

Την επιτυχημένη εκδήλωση παρουσίασε και φέτος ο  σύμβουλος Μάρκετινγκ κύριος Θέμης Σαρανταένας και το βραβείο κλήθηκαν να το παραλάβουν οι ιδιοκτήτες του Ομίλου SoEasy Education® κύριοι Θεόδωρος Τζόγιας και Δημήτριος Ραμαντζάς. Η παράδοση έγινε με έναν ιδιαίτερο και ξεχωριστό τρόπο αφού η κόρη του κυρίου Πλάτωνα Μαλικούρτη , διοργανωτή των βραβείων, ως μαθήτρια των SoEasy®, κάλεσε τον κύριο Δημήτριο Ραμαντζά για την απονομή.

Εκείνος, με τη σειρά του, αφιέρωσε το βραβείο στους Franchisees του δικτύου, σε όλο το διοικητικό προσωπικό της κεντρικής διοίκησης και ιδιαίτερα στους καθηγητές του Ομίλου. Επίσης, μίλησε για τη σημαντικότητα των φορέων της επιχειρηματικότητας, όπως αυτή του Εμπορικού Επιμελητηρίου Αθηνών, και κάλεσε όλους τους ιδιοκτήτες franchise σε συζήτηση σχετικά με το επιχειρείν.

Μία ακόμα επιτυχημένη  διοργάνωση των βραβείων franchise έλαβε χώρα με 24 συνολικά βραβευμένες αλυσίδες. Ο Όμιλος SoEasy Education® με 22 χρόνια αδιάκοπης παρουσίας στο χώρο της εκπαίδευσης, κάθε χρόνο συνεχίζει να προσαρμόζεται στις εξελίξεις και να πρωταγωνιστεί στο χώρο της εκπαίδευσης.