Και 3η βράβευση για την Startup Mentionlytics, αυτή τη φορά στα Startup/Scaleup Awards 2017!

    Από: Startup Team

Η startup Mentionlytics, ξεκινώντας από την Κρήτη, και έχοντας δημιουργήσει μια καινοτόμα υπηρεσία για παρακολούθηση φήμης (Brand Monitoring) με στόχευση την παγκόσμια αγορά, απέσπασε το 3οτης βραβείο στη σειρά!

Αυτή τη φορά στα πολύ σημαντικά Παπαστράτος Startup/Scaleup Awards 2017 (www.startupawards.gr), όπου βραβεύονται οι καλύτερες Ελληνικές Startup εταιρείες.  Το 1ο βραβείο για την κατηγορία «Ηλεκτρονικό Επιχειρείν & Ηλεκτρονικό Εμπόριο» παρέλαβαν οι co-founders Μάνος Περακάκης, Γιάννης Κοπανάκης και Γιώργος Μαστοράκης.

Η εταιρεία, είχε ήδη αποσπάσει τον Ιανουάριο το Platinum AVA Digital Award από τον αμερικάνικο οργανισμό Association of Marketing and Communication Professionals (AMCP), ενώ το Φεβρουάριο κατέκτησε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Startups στα Ελληνικά WebX Awards.

Σχετικά με τα βραβεία Παπαστράτος Start-Up/Scale-Up Greece Awards 2017

 

Το Σάββατο 18 Μαρτίου, στον χώρο «Προορισμός Παπαστράτος» στον Πειραιά, διεξήχθησαν με απόλυτη επιτυχία τα Παπαστράτος Start-Up/Scale-Up Greece Awards 2017, ένα ολοήμερο event αποκλειστικά αφιερωμένο στην ελληνική καινοτόμο επιχείρηση, παρουσία δεκάδων ανώτατων και ανώτερων εκπροσώπων της επιχειρηματικής κοινότητας,  επενδυτών, ακαδημαϊκών, δημοσιογράφων, εκπροσώπων θεσμικών ενώσεων και φορέων.

Οι 48 shortlisted εταιρείες που είχαν επιλεγεί, είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν ζωντανά τα project τους στην κριτική επιτροπή στο πλαίσιο του bootcamp και να διεκδικήσουν τις μεγάλες διακρίσεις του διαγωνισμού, τα βραβεία, αλλά και τις δωρεάν επαγγελματικές υπηρεσίες από τους υποστηρικτικούς φορείς.

Σχετικά με το Mentionlytics

Mentionlytics είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα Web & Social Media Monitoring. Ιδρύθηκε από το Μάνο Περακάκη, Γιάννη Κοπανάκη και Γιώργο Μαστοράκη, ενώ σε μόλις μερικούς μήνες από την εμφάνισή του στην αγορά, έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στην παγκόσμια βιομηχανία εργαλείων Digital Marketing. To πελατολόγιο της εταιρείας ήδη συμπεριλαμβάνει επιχειρήσεις και Agencies από πολλές χώρες του κόσμου, όπως Αγγλία, ΗΠΑ, Γερμανία, Νιγηρία, Κένυα, Φιλιππίνες, Ιταλία, Καναδά, Κίνα και Ελλάδα.

Διαφέροντας ουσιαστικά σε πολλά σημεία από τα ήδη υπάρχοντα συστήματα, καταφέρνει να ανακαλύπτει χιλιάδες αναφορές βοηθώντας ουσιαστικά τα brands να χτίσουν μια αξιόπιστη εικόνα που έχουν οι χρήστες για αυτά. Η παρακολούθηση ολόκληρου του ιστού και όχι συγκεκριμένων ιστοχώρων, καθώς και η υποστήριξη σχεδόν όλων των δημοφιλών Social Media, συμπεριλαμβανομένου των Facebook, Twitter, YouTubePinterest και Instagram καθιστά το Mentionlytics την νέα καινοτόμα δύναμη στην ανακάλυψη των mentions σε παγκόσμιο επίπεδο.

Περισσότερες πληροφορίες για το Mentionlytics θα βρείτε στο επίσημο site, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα δωρεάν χρήσης ώστε να δείτε τα αποτελέσματα για το Brand σας άμεσα: www.mentionlytics.com/

Τα επόμενα βήματα της εταιρείας στοχεύουν, πέρα από την συνεχή εξέλιξη του συστήματος της και στην ενδυνάμωση της παρουσίας της στην Ελληνική αγορά.