Η πρώτη μέντορας του Startup Live Athens #3 θα είναι η Άντρεα Σολομωνίδου

    Από: Startup Team

Πηγή: www.epixeiro.gr

Το Startup Live Athens είναι ένα τριήμερο event επιχειρηματικότητας, όπου ώριμες ιδέες, έρχονται να βρουν ομάδα και, με τις συμβουλές και την καθοδήγηση έμπειρων μεντόρων, να αναπτυχθούν ακόμη περισσότερο, με τελικό σκοπό να διαγωνιστούν και να συμμετάσχουν στο Pioneers Festival, ένα απο τα μεγαλύτερα συνέδρια επιχειρηματικότητας στην Ευρώπη, αλλά να διεκδικήσουν και άλλα βραβεία που θα τις υποστηρίξουν στο ξεκίνημά τους.

Φέτος, είναι η τρίτη χρονιά που διοργανώνεται το Startup Live Athensκαι, με θέμα τη ”Βιώσιμη Επιχειρηματικότητα”, επιθυμία των διοργανωτών του είναι να στοχεύσει σε τομείς όπου η χώρα μας έχει ανάγκη, αλλά και πολλές δυνατότητες ανάπτυξης, όπως η υγεία, ηεκπαίδευση, ο τουρισμός, η αγροτική παραγωγή. Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσουμε την επιχειρηματικότητα ως έναν τρόπο να αναδειχθεί η εργατικότητα, η καινοτομία, αλλά και η δυνατότητά μας να λειτουργήσουμε με μακροχρόνιο ορίζοντα, με σκοπό την αειφόρο ανάπτυξη, και όχι τα εφήμερα κέρδη.

Το Startup Live Athens #3 “Sustainable Entrepreneurship” θα πραγματοποιηθεί 7-9 Ιουνίου, στο ALBA Graduate Business School και σήμερα ξεκινάει η ανακοίνωση των μεντόρων του! ΗΆντρεα Σολομωνίδου, ήρθε πρώτη φορά σε επαφή με το Startup Live Athens πριν 3 χρόνια, όπου ήταν συμμετέχουσα, και σήμερα είναι στην ιδρυτική ομάδα δύο επιχειρήσεων, της Cubik-S και της Incubo Strategies, οι οποίες ασχολούνται με την επικοινωνία και στρατηγικό σχεδιασμό, αντίστοιχα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ