Διεθνή Εκδήλωση Επιχειρηματικών Συναντήσεων με Γερμανούς Αγοραστές (Meet the Buyer’s Event)

    Από: Startup Team

Ευκαιρίες δικτύωσης και ανάπτυξης επιχειρηματικών συνεργασιών στον τομέα των τροφίμων και ποτών, θα έχουν οι ελληνικές επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν στη Διεθνή Εκδήλωση Επιχειρηματικών Συναντήσεων με Γερμανούς Αγοραστές (Meet the Buyer’s Event), η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Κολωνία στις 06 Οκτωβρίου 2017 στα πλαίσια  της Ευρωπαϊκής πρωτοβουλίας προώθησης επιχειρηματικών συναντήσεων στο κλάδο τροφίμων και ποτών “Tour d’ Europe” . Η εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων διοργανώνεται από τον Γερμανικό οργανισμό ZENIT GmbH / NRW.Europa στα πλαίσια του Enterprise Europe Network και υποστηρίζεται από το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ.

Λίγα λόγια για την εκδήλωση : Η εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων με Γερμανούς αγοραστές “Tour d’Europe Cologne 2017/ Anuga Pre-event ” αποτελεί μια ευκαιρία για τις Ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο των τροφίμων και των ποτών να έρθουν σε επαφή με αγοραστές από τη Γερμανία. Στην εκδήλωση οργανώνονται προσωπικές συναντήσεις αγοραστών-προμηθευτών βασισμένες σε συγκεκριμένες ζητήσεις  τροφίμων και ποτών που θα οριστούν απο τους Γερμανούς αγοραστές και θα εμφανιστούν στη ιστοσελίδα της εκδήλωσης .Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μία μέρα πριν την έναρξη της Διεθνούς Έκθεσης ANUGA 2017, της μεγαλύτερης εμπορικής έκθεσης τροφίμων και ποτών στο κόσμο και θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο EDEN Hotel Früh am Dom , λίγα μέτρα από το Κεντρικό Σιδηροδρομικό Σταθμό της Κολωνίας.

Οφέλη συμμετοχής στην εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων:

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα:

  • Nα προσεγγίσουν νέους πελάτες-αγοραστές στη Γερμανία
  • Να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο
  • Να προχωρήσουν σε επιχειρηματικές  συνεργασίες στο κλάδο τροφίμων και ποτών στη Γερμανία

Διαδικασία συμμετοχής στην εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων :

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή κάνοντας απευθείας εγγραφή στην ειδική ιστοσελίδα της εκδήλωσης επιχειρηματικών συναντήσεων

www.b2match.eu/tour-d-europe-anuga2017

Η συμμετοχή στην εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων είναι δωρεάν και οι επιχειρήσεις θα πρέπει να καλύψουν το κόστος μετάβασης τους στη Κολωνία. Η επιλογή των προκαθορισμένων συναντήσεων γίνεται από τους ίδιους τους Γερμανούς αγοραστές  μέσω της άνωθεν ηλεκτρονικής πλατφόρμας και βασίζεται στην εισαγωγή κατάλληλου επιχειρηματικού προφίλ με φωτογραφίες των προϊόντων τους που θα αναφέρονται τα χαρακτηριστικά σύμφωνα με τη ζήτηση των αγοραστών. Σημειώνεται ότι οι συναντήσεις πραγματοποιούνται κατόπιν επιβεβαίωσης από τους αγοραστές και γίνονται σε προκαθορισμένο χώρο και ώρα, σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα των ενδιαφερομένων. Η επιβεβαίωση για συνάντησεις μπορεί να γίνει μέχρι δύο εβδομάδες πριν τη πραγματοποίηση της εκδήλωσης (22/09/2017).

Πληροφορίες συμμετοχής:

Για αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση επιχειρηματικών μπορείτε να επικοινωνείτε με το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ/ Γραφείο Κρήτης:  κ. Μιχάλη Θεοχαρόπουλο (τηλ: 2810 391943, e-mail: theocharopoulos@help-forward.gr) ή τον κ. Ιγνατιάδη Παναγιώτη (τηλ: 2810 391954, e-mail: ignatiadis@help-forward.gr)