Frontend United Conference

    Από: Startup Team

Το Frontend United είναι ένα ετήσιο συνέδριο από Frontend Developers για Frontend Developers,site builders και designers που δημιουργήθηκε πριν από 7 χρόνια από την διεθνή κοινότητα τουDrupal χωρίς να απευθύνεται μόνο σε αυτή. Στα χρόνια αυτά και ενώ μεγαλώνει σε αριθμόσυμμετεχόντων, ταξιδεύει κάθε φορά, σε διαφορετική χώρα τις Ευρώπης. Φέτος επιλέγει τηνΕλλάδα και διοργανώνει στην Αθήνα και το κινηματογράφο Δαναό στις 26 και 27 Μαιου μιαδιεθνούς δυναμικής γνωσιακή εμπειρία.

Το πάνελ των ομιλητών, μεταξύ άλλων, συμπεριλαμβάνει τους Jonathan Snook (Designer,Developer, Writer, Speaker), Lea Verou (Tech speaker, author, HCI researcher στο MIT CSAIL),Jeremy Keith (Developer, Writer, Speaker), Leonie Watson (Communications director & Principalengineer – The Paciello Group), Rachel Andrew (Invited Expert, CSS Working Group-W3C), Dan Mall(Art Director, Designer στη SuperFriendly), Ζαχαρένια Ατζιτζικάκη (Lead Designer στη Workable),Natalya Shelburne (Software Engineer στους New York Times) ενώ συνολικά θα δωθούν 25 ομιλίεςσε 2 παράλληλα tracks.

To Frontend United φιλοδοξεί να φέρει κοντά επαγγελματίες από διαφορετικά background και ναδιαμορφώσει το έδαφος έτσι ώστε να μοιραστούν γνώση, εμπειρίες και ιδέες.

Μη χάσετε τηνευκαιρία να γνωρίσετε και να συζητήσετε με τους ομιλητές και τους καλεσμένους στο καθιερωμένοκερασμένο social drink στο τέλος κάθε ημέρας.

Το συνέδριο θα κλείσει την Κυριακή 28 Μαιού με μια extra ημέρα συζητήσεων, εργαστηρίων καιsprints που θα διοργανωθεί σε κεντρικό co-working space.

Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας για το συνέδριο από την υπηρεσία Eventbrite:www.eventbrite.co.uk/e/frontend-united-athens-tickets-32417338131

Το κυρίως venue βρίσκεται στη Λεωφόρο Κηφησίας 109, 11524 Αθήνα, μόλις 2 λεπτά από το μετρότης Πανόρμου.

Περισσότερες πληροφορίες για το Frontend United και τους ομιλητές μπορείτε να βρείτε στοfrontendunited.org