2ο Open Coffee Heraklion- Από την ιδέα… στο “exit”

    Από: Startup Team

Το Σάββατο 6 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η 2η συνάντηση του Open Coffee Heraklion, στο POM (Point Of Meeting) ένα καινούργιο co- working space στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου 24, στο Γάζι. Τρεις ομιλητές που ασχολούνται ενεργά με το επιχειρείν θα μοιραστούν τις γνώσεις που έχουν αποκτήσει, έχοντας διαγράψει ο καθένας τη δική του επαγγελματική πορεία.

Η προσέλευση θα ξεκινήσει στις 19:00. Πριν ξεκινήσουν οι ομιλίες, θα υπάρχει χρόνος για networking παρέα με καφέ από το Crop. Ώρα έναρξης παρουσιάσεων: 19:30.

Οι ομιλητές του 2ου Open Coffee Heraklion:

Ο Αλέξης Κομσέλης, Director του ALBA Hub for Entrepreneurship and Development (AHEAD), θα μιλήσει για το πώς από μια ιδέα μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας επιχειρηματικό πλάνο, αλλά και τι κατευθύνσεις πρέπει να ακολουθήσουμε για να θέσουμε τις σωστές βάσεις ώστε να κάνουμε την πρώτη επιτυχημένη επιχειρηματική μας προσπάθεια.

Ο Νικόλαος Μωραϊτάκης, Information & Communication Manager του Europe Direct Crete, θα μας ενημερώσει σχετικά με τα ευρωπαϊκά εργαλεία και προγράμματα που υπάρχουν για την ανάπτυξη της νεοφυούς επιχειρηματικότητας. Θα παρουσιάσει το Europe Direct, και πως αυτό αποτελεί στην Κρήτη ένα κανάλι πληροφόρησης για θέματα που αφορούν το επιχειρείν, έχοντας το ρόλο του ενδιάμεσου κρίκου ανάμεσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τους επιχειρηματίες

Ο Μάνος Μοσχούς, Co- Founder & CTO της AbZorba Games, θα μιλήσει για την πορεία της AbZorba Games, αλλά και για τη στρατηγική που ακολούθησε όταν το 2015 δέχτηκαν πρόταση για “exit” από την Αυστριακή Novomatic/Greentube -μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες παιχνιδιών στον κόσμο. Πώς είναι η επόμενη μέρα μετά την εξαγορά και ποιες είναι οι επιλογές που υπάρχουν γενικά για μια start- up όταν έρχεται η στιγμή που πρέπει να αποφασιστεί η πορεία της.

 

Μάθετε περισσότερα για τις ομιλίες, στη σελίδα του event στο Facebook.

Μετά τις παρουσιάσεις, η κρητική μπύρα Σolo θα δώσει το έναυσμα για να συνεχιστεί η συζήτηση σε πιο χαλαρό κλίμα.

Το Open Coffee Heraklion είναι ένα μέρος συνάντησης για ανθρώπους που δημιουργούν ή θέλουν να δημιουργήσουν, για εκείνους που είτε εργάζονται είτε ενδιαφέρονται για το χώρο της τεχνολογίας. Αυτούς που θέλουν να ασχοληθούν με το επιχειρείν και να γνωρίσουν ανθρώπους μέσα από το χώρο αυτό, να ανταλλάξουν ιδέες ή να βελτιώσουν τις ήδη υπάρχουσες. Αν, λοιπόν, έχεις κάποια από τα παραπάνω ενδιαφέροντα και θέλεις να παρευρεθείς μην το σκέφτεσαι! Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους, χωρίς κόστος συμμετοχής.

Kλείσε τη θέση σου τώρα στο www.meetup.com/opencoffeeher/events/239446685/

Το Open Coffee Heraklion φιλοδοξεί να προάγει την επιχειρηματικότητα, τις καινοτόμες ιδέες και την έμπνευση. Στελεχώνεται αποκλειστικά από εθελοντές κι ακολουθεί τη φιλοσοφία των εκδηλώσεων Οpen Coffee ανά τον κόσμο.

Περισσότερες πληροφορίες για το Open Coffee Heraklion θα βρείτε στο blog  μας www.opencoffeeheraklion.gr, στη σελίδα μας στο Facebook www.facebook.com/opencoffeeher και στο Linkedin www.linkedin.com/company/open-coffee-heraklion.