Τι έχουν να σε διδάξουν για business οι πιο δημιουργικοί άνθρωποι του 2017

    Από: Startup Team
πηγή: gr.askmen.com

Κάθε χρόνο το Fast Company ξεχωρίζει αυτούς που καινοτομούν στη δουλειά τους, αυτούς που δημιουργούν και αλλάζουν τον κόσμο σε τεχνολογία, μόδα, design και οπουδήποτε αλλού. Οι περισσότεροι απ’ αυτούς τους ανθρώπους έχουν κάτι να μας διδάξουν για τις επιχειρήσεις και για το πώς μπορεί ο καθένας μας να ξεχωρίσει απ’ το πλήθος, προσφέροντας συγχρόνως στην κοινωνία.

Ιδού μερικοί απ’ αυτούς και τα μαθήματα που μπορείς να πάρεις.

Οι ηγέτες βρίσκουν τον τρόπο

Ο James Anderson του ιδρύματος Bloomberg Philanthropies (Νο. 1) με τη χρήση της τεχνολογίας βοηθά στο να εξαπλωθούν οι καλύτερες πρακτικές αυτοδιοίκησης απ’ τη Στοκχόλμη έως τη Σάντα Μόνικα. Την ίδια ώρα ο Rodney Hines (Νο. 16) διευθυντής κοινωνικής εταιρικής ευθύνης των Starbucks στις ΗΠΑ έχει δημιουργήσει ένα πρόγραμμα με σκοπό την οικονομική ανάπτυξη των πιο αδύναμων αμερικανικών κοινοτήτων και την πρόσληψη χιλιάδων προσφύγων.

Η έκπληξη και η χαρά δεν είναι πάντα απρόοπτα

Τα σύγχρονα προϊόντα συνδυάζουν την υψηλή τεχνολογία με την αφή, προσφέροντας μας μια ματιά στο μέλλον. Η Isabel Mahe (Νο. 6) της Apple δημιούργησε χαρακτηριστικά όπως ο συγχρονισμός δύο συσκευών, ενώ η Lauryn Morris (Νο.37) του Snapchat μας έδωσε τα παιχνιδιάρικα γυαλιά Spectacles. Η Heidi Zak (Νο.89) της γνωστής εταιρείας εσωρούχων ThirdLove χρησιμοποίησε αλγόριθμους και data για να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο κατασκευής των σουτιέν αλλά και το μέγεθος τους.

Η τεχνητή νοημοσύνη καθοδηγεί την κουβέντα

Το Alexa της Amazon έχει γίνει μια φωνή που ακούς πολύ συχνά χάρη στον Rohit Prasad (Νο.9) και τον Toni Reid (Νο.10). Η Harriet Green της IBM που μιλάει για «ενισχυμένη νοημοσύνη» βοηθά εταιρείες όπως η BMW και η North Face να ενσωματώσουν στον τρόπο λειτουργίας τους τέτοιες δυνατότητες και άλλες υπηρεσίες τεχνολογίας.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
gr.askmen.com