Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ LADD//ROLLER ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ 4Η ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ONLINE ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ TOY CHIVAS VENTURE

    Από: Startup Team

Έως τις 12 Ιουνίου μπορείτε με την ψήφο σας να υποστηρίξετε εδώ τη Ladd//roller για να κερδίσει μέρος της χρηματοδότησης των $250.00!

Η 1η εβδομάδα της online ψηφοφορίας του Chivas Venture έληξε με την ελληνική Ladd//roller να κατατάσσεται ήδη στην 4η θέση ανάμεσα στους 30 φιναλίστ!

Η online ψηφοφορία για το διαμοιρασμό της χρηματοδότησης των $250.000 από το Chivas Venture συνεχίζεται έως τις 12 ΙουνίουΚάθε εβδομάδα ως τις 12/6, μοιράζονται $50.000 στους φιναλίστ με βάση τις ψήφους του  κοινού,  και μπορούμε κάθε εβδομάδα να ψηφίζουμε από μια φορά για να υποστηρίξουμε την κοινωνική επιχείρηση της επιλογής μας και να διεκδικήσει μέρος της χρηματοδότησης για να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα. Ο νικητής που θα κερδίσει το υπόλοιπο ποσό, που ανέρχεται στις $750.000, θα αποφασιστεί την Πέμπτη 13 Ιουλίου στον τελικό του Chivas Venture στο Los Angeles, μετά από μια πολύ σημαντική παρουσίαση μπροστά σε ακροατήριο και κριτές.

Το Ladd//roller είναι ένα υβρίδιο εξωσκελετού με ηλεκτροκίνητο, αναπηρικό αμαξίδιο το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα να στέκονται όρθιοι, να μετακινούνται αλλά και να υπερβαίνουν τα εμπόδια, κράσπεδα και σκαλιά. Βοηθά τους χρήστες του να εκτελούν ενέργειες στην καθημερινότητα από όρθια στάση, βελτιώνοντας έτσι την υγεία και το επίπεδο ζωής τους.  Με τη δική σας υποστήριξή και θετική ψήφο η Ladd//roller θα μπορέσει να χρηματοδοτήσει τη πρώτη της παραγωγή και να επεκταθεί διεθνώς ώστε να βελτιώσει τις συνθήκες ζωής για τους χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων. Ενισχύστε τη Ladd//roller με την ψήφο σας, στο site Chivas Venture.