Open Coffee Kavala

    Από: Startup Team
  • Το Open Coffee Kavala επιστρέφει! H επόμενη συνάντηση του Open Coffee Kavala θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31/5 στον Τσαλαπετεινό, που βρίσκεται στην πλατεία Καραολή & Δημητρίου 36, στην Καβάλα. Οι πόρτες για το κοινό θα ανοίξουν στις 18:00, ενώ οι παρουσιάσεις ξεκινούν στις 18:30. Μέχρι τότε θα έχουμε χρόνο στη διάθεση μας να απολαύσουμε δροσιστικά refreshments, τον ξεχωριστό καφέ του Τσαλαπετεινού και φυσικά να γνωριστούμε!

Ποιοί θα μιλήσουν;

Σε αυτή την συνάντηση του Open Coffee Kavala θα έχουμε μαζί μας 4 καταξιωμένους ομιλητές. Θα μας μιλήσουν για τα καινοτόμα project που έχουν αναπτύξει και προωθούν το επιχειρηματικό πνεύμα. Επίσης θα μοιραστούν μαζί μας ιδέες και τις προτάσεις τους για τη δημιουργία ενός επιχειρηματικού-τεχνολογικού οικοσυστήματος στην περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης. 

  • O Λεωνίδας Σκερλετόπουλος | Founder of Mindspark. Θα μας μιλήσει για το Mindspark, το μεγαλύτερο event επιχειρηματικότητας στην περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.
  • O Θεράπων Φάκας | Development & communication consultant of apiron.gr (apiron). Ο Θεράπων μέσα απ’ την ομιλία του με τίτλο “Είναι τελικά το πρόβλημα μας ο “κακός” λύκος;” θα μας μιλήσει για τους ρόλους των ζώων μέσα στο οικοσύστημα ενός δάσους και στη γενικότερη ανάπτυξη του. Στην ουσία θα συνδέσει το παράδειγμα αυτό με τον επιχειρηματικό κόσμο και τις συνθήκες που επικρατούν σήμερα.
  • Ο Στέφανος Πέτρου | CEO & founder of kid-startupper.com. O Στέφανος θα μας μιλήσει για το kid-startupper, την πρώτη καινοτόμα πλατφόρμα επιχειρηματικότητας και ηλεκτρονικού επιχιρείν για παιδιά.
  • O Δημήτρης Γιαννακούδης | coordinator at YouLab Xanthi. Ο Δημήτρης θα μας μιλήσει για τις δράσεις του YouLab Xanthi. Το YouLab Xanthi είναι ένα εργαστήριο και χώρος συνάντησης νέων ανθρώπων που θέλουν να μάθουν, να πειραματιστούν και να εφαρμόσουν νέες τεχνολογίες.

Μετά τις παρουσιάσεις θα συνεχίσουμε το networking όπου χαλαρά πλέον με το ποτό/κοκτέιλ της επιλογής μας θα μπορέσουμε να γνωριστούμε καλύτερα αλλά και να εκφράσουμε τις απόψεις μας σχετικά με την δημιουργία ενός επιχειρηματικού-τεχνολογικού οικοσυστήματος στην περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Γι’ αυτό λοιπόν μη το σκέφτεστε, κλείστε ΤΩΡΑ την θέση σας δωρεάν και σας περιμένουμε την επόμενη Τετάρτη στον Τσαλαπετεινό!