Το Entrepreneurship School έρχεται στην Αθήνα

    Από: Startup Team

Ο Σύλλογος Νεανικής Επιχειρηματικότητας σε προσκαλεί να δηλώσεις συμμετοχή στη Σχολή Επιχειρηματικότητας (Entrepreneurship School), την πρώτη σχολή χωρίς καθηγητές, που επιστρέφει στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το The Coca-Cola Foundation και το διεθνές think tank, Think Young.

Το Entrepreneurship School αποτελεί μια πρωτοβουλία που έχει ως στόχο να γεφυρώσει το κενό που υπάρχει μεταξύ των πρώτων ιδεών για start-ups και τη δημιουργία μιας βιώσιμης επιχείρησης.

Μετά τη Μαδρίτη, τη Λισαβόνα, τη Μάλαγα και τις Βρυξέλλες, το Entrepreneurship School έρχεται σε:

  • Αθήνα (11 έως 15 Σεπτεμβρίου) και στο πλαίσιο του σημαντικότατου 5ου Athens Democracy Forumπου διοργανώνουν οι New York Times entrepreneurship school athens

Η ιδέα είναι πολύ απλή: 5 μέρες, κανένας δάσκαλος, κανένα μάθημα!

Κατά τη διάρκεια των πέντε ημερών, 100 νέοι επίδοξοι επιχειρηματίες θα συναντηθούν με επιτυχημένους επιχειρηματίες, θα συμμετάσχουν σε μια συζήτηση με policy makers, θα ανακαλύψουν το ταλέντο τους. Τέλος, θα παρουσιάσουν μια επιχειρηματική ιδέα – σε ομάδες – σε μια επιτροπή αξιολόγησης, αλλά πάνω απ’ όλα θα διασκεδάσουν!

Στο τέλος αυτής της όμορφης εμπειρίας οι συμμετέχοντες θα έχουν:

– αποκτήσει βασικές δεξιότητες και την αυτοπεποίθηση για να ιδρύσουν την εταιρεία τους και να προωθήσουν την επιχειρηματικής τους ιδέα ή δραστηριότητα

– αναπτύξει ένα δίκτυο γνωριμιών με έμπειρους και νέους επιχειρηματίες

– αποκτήσει βαθύτερη γνώση του επιχειρηματικού οικοσυστήματος στην Ελλάδα.

Οι τελικοί συμμετέχοντες θα είναι 100 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στην επιλογή, κατόπιν υποβολής της σύντομης αίτησης. Ωστόσο ο YEC, στο πλαίσιο συνεργασίας με το Entrepreneurship School, έχει εξασφαλίσει δωρεάν συμμετοχή για 5 συμμετέχοντες οι οποίοι θα καταφέρουν να προκριθούν στην τελική φάση. Γι’ αυτό στο τέλος της αίτησης σου χρησιμοποίησε τον κωδικό “PROMO ES ATHENS 17”.

Αν θες να είσαι και εσύ ένας από τους 100 νέους, επίδοξους επιχειρηματίες εξασφάλισε τη θέση σου, δηλώνοντας συμμετοχή εδώ.

Η ομάδα του Συλλόγου Νεανικής Επιχειρηματικότητας σου εύχεται καλή επιτυχία!