Δωρεάν σεμινάριο για το Gamification και τη χρήση του στις επιχειρήσεις

    Από: Startup Team

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, ανακοινώνει το εισαγωγικό σεμινάριο με θέμα «Εισαγωγή στο Gamification: Η Δύναμη των Παιχνιδιών στις Επιχειρήσεις». Εισηγητής είναι ο Βασίλης Γκογκίδης, ο οποίος εργάζεται στην εταιρεία Gamification+ Ltd. Είναι αντιπρόσωπος του GamFed (International Gamification Confederation) και διοργανωτής του Thessaloniki Gamification Meetup.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017 στις 17.30!

Η ομιλία απευθύνεται στο κοινό ανεξαρτήτου ηλικίας, που δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής, του marketing και των επιχειρήσεων, και επιθυμεί να γνωρίσει τα οφέλη της χρήσης διαδραστικών εργαλείων στις στρατηγικές της επιχείρησης του.

Η είσοδος είναι ελεύθερη*

Κράτηση θέσης & περισσότερες πληροφορίες στο bit.ly/GamificationSemina

Τι είναι το Gamification:

Το gamification είναι μια τεχνική σχεδίασης. Ένας τρόπος για να σχεδιάζεις ή να επανασχεδιάζεις προϊόντα και υπηρεσίες.

Παίρνουμε στοιχεία και έμπνευση από διάφορα παιχνίδια τα οποία μπορεί να είναι αναλογικά όπως το σκάκι, το ποδόσφαιρο και η Μονόπολη ή ψηφιακά όπως το Angry Birds και το League of Legends. Χρησιμοποιούμε κάποιους από τους μηχανισμούς που κάνουν τα παιχνίδια διασκεδαστικά για να δημιουργήσουμε νέα παιχνίδια και εργαλεία που λύνουν καθημερινά προβλήματα. Δημιουργούμε υπηρεσίες και προϊόντα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εταιρείες και οργανισμούς για να λύσουν πραγματικά προβλήματα.


Για τους συμμετέχοντες θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.