Ανακοίνωση κριτή στο Startup Live Athens #3, “Sustainable Entrepreneurship” – Η Αλεξάνδρα Χολή, ιδρύτρια της Metavallon!

    Από: Startup Team

Πηγή: loft2work.gr

Μια απο τις ομάδες που δουλεύουν στο χώρο μας είναι και το Startup Live Athens #3. Μια ομάδα 7 ατόμων, οργανώνουν ένα τριήμερο εργασίας, όπου επιχειρηματικές ιδέες έρχονται να συμπληρωθούν με την κατάλληλη ομάδα και να εξελιχθούν μέσα απο συζητήσεις, brainstorming, εργαλεία επιχειρησιακού σχεδιασμού και μάρκετινγκ, αλλά και τη συμβολή έμπειρων μεντόρων, σε ώριμες προτάσεις, με πλάνο ανάπτυξης και υλοποίησης. Μέσα σε αυτό το τριήμερο event, οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν άτομα που θα τους υποστηρίξουν στην προσπάθειά τους, να λάβουν feedback απο άτομα που γνωρίζουν το αντικείμενό τους, αλλά και το τί σημαίνει να ξεκινάς κάτι δικό σου, μια δική σου επιχείρηση. Και φυσικά να δουν πέρα απο την ιδέα τους, θα δουν και τους ίδιους να εξελλίσσονται και να αλλάζουν!

Σημαντικότατος ρόλος σε όλη αυτή τη διαδικασία είναι αυτός των κριτών! Ένα απο τα άτομα που θα ακούσουν τις ιδέες στην αρχή και στο τέλος του τριημέρου, που θα κάνουν ερωτήσεις για να προβληματίσουν τους συμμετέχοντες αλλά και που τελικά θα αξιολογήσουν και θα ξεχωρίσουν κάποιες απο τις ομάδες είναι ένα άτομο που εκτιμάμε πολύ και χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που το ανακοινώνουμε εμείς, είναι η Αλεξάνδρα Χολή, ιδρύτρια και διευθύνων σύμβουλος της Metavallon. Προτού ιδρύσει τη Metavallon, η Αλεξάνδρα εργάστηκε σε αρκετές νέες, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, κερδοσκοπικού και μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, τόσο στη διοίκηση και λειτουργία, όσο και στρατηγική ανάπτυξή τους, κυρίως στην Ελλάδα αλλά και σε χώρες του εξωτερικού, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, οι ΗΠΑ, η Νικαράγουα και η Ινδία. Η Αλεξάνδρα έχει μεταπτυχιακές σπουδές στη σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών του University College London και Διοίκησης Επιχειρήσεων απο το New York Stern School of Business, όπου επικεντρώθηκε στην επιχειρηματικότητα, την κοινωνική καινοτομία και στρατηγική. Μέσα απο την εμπειρία της, τόσο στο παρελθόν, όσο και τώρα με την αλληλεπίδραση και υποστήριξη start-ups που δουλεύουν με τη Metavallon, σίγουρα μπορεί να εντοπίσει ποιες ιδέες και ομάδες έχουν πιάσει το νόημα και είναι έτοιμες να προχωρήσουν!

Διαβάστε περισσότερα εδώ