Προστασία των προσωπικών δεδομένων στις ΜΜ Επιχειρήσεις. | Γνωρίστε το νέο Ευρωπαϊκό Κανονισμό!

    Από: Startup Team

Webinar για Μικρομεσαίους Επιχειρηματίες

Τα στοιχεία των πελατών μας είναι το πιο ΠΟΛΥΤΙΜΟ επιχειρηματικό περιουσιακό στοιχείο μας. Εσείς έχετε ενημερωθεί για το τί πρέπει να προσέξετε;

Αν…

  • Διατηρείτε ιστοσελίδα
  • Διατηρείτε σελίδα στο Facebook
  • Κατηγοριοποιείτε τους πελάτες σας
  • Τους στοχεύετε με συγκεκριμένα μηνύματα,
  • Τους τροφοδοτήσουμε με πληροφορίες που ενδιαφέρουν μόνο αυτούς online & offline
  • Εφαρμόζετε Inbound στρατηγική στο Internet Marketing

και όχι μόνο….. τότε αυτό το webinar σας αφορά!

Από το νέο έτος θα ισχύσει ο νέος Ευρωπαϊκός Κανονισμός για την προστασία των προσωπικών δεδομένων (Κανονισμός 2016/679 – GDPR) και θα καταργηθεί η ισχύουσα Οδηγία (Οδηγία 95/46/ΕΚ), καθώς και η ελληνική νομοθεσία για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (Νόμος 2472/1997). Έτσι καθιερώνεται ένα ενιαίο νομικό πλαίσιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σε όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εισάγονται αυστηρότεροι κανόνες για την προστασία των δεδομένων και των πολιτών της.

Μέχρι το Μάϊο του 2018 όλες οι επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να έχουν συμμορφωθεί με τις νέες ρυθμίσεις, σε αντίθετη περίπτωση κινδυνεύουν με πρόστιμα, ύψους μέχρι 4% του τζίρου τους ή 20 εκατομμυρίων ευρώ.

Εισηγητές:

Θέμης Σαρανταένας, Πιστοποιημένος Σύμβουλος Μάρκετινγκ

&

Στέλλα Γαμβρέλλη, Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο και το Συμβούλιο της Επικρατείας

 

Πότε: Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017, 20.30-22.30

Early booking offer -33% : 47 ευρώ (συμπεριλαμβάνει Φ.Π.Α.)

Δείτε αναλυτικά τη θεματολογία εδώwww.marketingconsultant.gr/webinar-data

Βιογραφικά:

Ο Θέμης Σαρανταένας είναι πιστοποιημένος σύμβουλος μάρκετινγκ από το Σύνδεσμο Εταιρειών Συμβούλων Μάνατζμεντ Ελλάδος (ΣΕΣΜΑ) και τον Οργανισμό DQS Hellas βάσει του Προτύπου ΕΝ ISO / IEC 17024:2012 με εμπειρία στον χώρο του μάρκετινγκ 17 χρόνων. Έχει εκδώσει βιβλία μάρκετινγκ και έχει επιμεληθεί και παρουσιάσει την τηλεοπτική εκπομπή “Marketing in Practice” στο κανάλι SBC για 2 τηλεοπτικές σεζόν, ενώ διατηρεί γραφείο συμβουλευτικής επιχειρήσεων στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και στην Λευκωσία.

Η Στέλλα Γαμβρέλλη είναι Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο και το Συμβούλιο της Επικρατείας, με ενασχόληση ιδίως με υποθέσεις αστικού, εμπορικού και διοικητικού δικαίου, δικαστηριακή και συμβουλευτική πρακτική, ως νομικός σύμβουλος εταιρειών, σωματείων, μη κερδοσκοπικών οργανισμών και κοινωνικών επιχειρήσεων. Οι μεταπτυχιακές της σπουδές στη Γερμανία στο ευρωπαϊκό δίκαιο (LL.M. Eur.) εστιάζουν στο δίκαιο της προστασίας των δικαιωμάτων του ανθρώπου, των Μ.Μ.Ε. και της προστασίας των προσωπικών δεδομένων και στην Ελλάδα στο δημόσιο δίκαιο (Μ.Δ.Ε.) και ειδικότερα στο δίκαιο της υγείας και το δίκαιο της κοινωνίας της πληροφορίας. Είναι Διαμεσολαβήτρια, πιστοποιημένη από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Συντονίστρια δημοσίων και ιδιωτικών Διαλόγων, Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων, πιστοποιημένη από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και Executive, Team & Leadership coach, πιστοποιημένη ως Associate Certified Coach (A.C.C.) από την Παγκόσμια Ομοσπονδία International Coaching Federation (I.C.F).

 

Περισσότερες πληροφορίες & εγγραφές:

www.marketingconsultant.gr/webinar-data