Fuckup Nights: Ένα νέο, πρωτότυπο event έρχεται στο Ηράκλειο!

    Από: Startup Team

Ένα διαφορετικό event, το Fuckup Nights Heraklion (fb.com/funheraklion), έρχεται να «ταράξει» τα νερά της πόλης, με ομιλίες και συζητήσεις που πραγματεύονται για πρώτη φορά την αποτυχία και τα λάθη!

Είναι γεγονός ότι στα περισσότερα events και εκδηλώσεις, οι ομιλητές δίνουν έμπνευση και κινητοποίηση στο κοινό, μοιράζοντας τα συστατικά της επιτυχίας τους, τα βήματα που τους οδήγησαν στην εκπλήρωση των στόχων τους και τα μικρά μυστικά της θετικής τους προσωπικής πορείας.

Αν το σκεφτούμε καλύτερα, η διαδρομή προς την επιτυχία δεν είναι μια ευθεία γραμμή, αλλά περισσότερο θυμίζει ένα κουβάρι από μικρές αποτυχίες, μπλεγμένες με ιστορίες που κάποιος τα θαλάσσωσε και μπερδεμένες με μικρά ή μεγάλα λάθη. Εξάλλου, τα λάθη, τα παθήματα που έγιναν μαθήματα και οι γνώσεις από προηγούμενες αναποτελεσματικές επιλογές βοήθησαν όλους τους επιτυχημένους ανθρώπους, να γίνουν πραγματικά επιτυχημένοι! Η πρόκληση, όμως, είναι να θελήσουν να μοιραστούν μαζί μας τις ιστορίες αποτυχίας τους.

Το πρώτο Fuckup Nights (fb.com/funheraklion) θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο στις 27 Ιανουαρίου, στα Cosmos Sport HQ (www.cosmossport.gr) και σκοπό έχει να χτίσει μια διαφορετική κουλτούρα γύρω από την αποτυχία!

Οι τρεις γενναίοι ομιλητές που θα μοιραστούν μαζί μας τις ιστορίες τους είναι:

– Maria Calafatis, Co-Founder The Cube Athens (thecube.gr)

– Frank Maounis, CEO & Co- Founder Papaki (papaki.com)

– Yiorgos Nikoletakis, CEO & Co-Founder 100Mentors (100mentors.com)

Η agenda της βραδιάς θα περιλαμβάνει εκτός από τις ομιλίες, ερωτήσεις, έναν παρουσιαστή έκπληξη, netwotking, φαγητό και ποτό. Παρέα μας θα έχουμε το Strongbow (fb.com/Strongbow.GR), τον μηλίτη που ήρθε για να μας κερδίσει, αλλά και το efood (www.e-food.gr) -το νηστικό αρκούδι εκτός του ότι δεν χορεύει, δεν μιλάει κιόλας!

Agenda Fuckup Nights Heraklion Vol.1

8:30-9:00 pm | Registration, γνωριμία με το χώρο και τους διοργανωτές

9:00-10:00 pm | Παρουσιάσεις και ερωτήσεις

10:00-11:59 pm | Ώρα για κουβέντα, φαγητό και ποτό!

Το event απευθύνεται σε όποιον θέλει να μάθει από τα λάθη των άλλων, να εμπνευστεί, να προβληματιστεί, να αλληλεπιδράσει με άλλα ανήσυχα μυαλά και να γνωρίσει το “κίνημα της αποτυχίας”.

Ο αριθμός των εισιτηρίων είναι περιορισμένος και μπορείτε να τα προμηθευτείτε αποκλειστικά online από εδώ: fuckupheraklion_vol1.eventbrite.com

Σχετικά με το Fuckup Nights:

Το κίνημα των FuckUp Nights (fuckupnights.com) γεννήθηκε στο Μεξικό το 2012 και, έχοντας πλέον παρουσία σε 80 χώρες, αποτελεί ένα παγκόσμιο κίνημα με σκοπό την δημοσιοποίηση ιστοριών επαγγελματικής -και όχι μόνο- αποτυχίας. Σε κάθε event, επιτυχημένοι επαγγελματίες από διάφορους χώρους, μοιράζονται τα “μυστικά της αποτυχίας” τους, έχοντας στη διάθεσή τους 7 λεπτά και 10 φωτογραφίες! Στο Ηράκλειο τα Fuckup Nights διοργανώνονται από την ομαδα του Bizrupt (bizrupt.gr)

Επικοινωνία:
Facebook: www.facebook.com/FUNHeraklion
Site: bizrupt.gr
Email: info@bizrupt.gr