Διάκριση για το ελληνικό startup Heeeelp.me στο πρώτο Crowdsourcing Week στη Σιγκαπούρη.

    Από: Startup Team

Με κριτήρια την παρουσίαση, το επιχειρηματικό μοντέλο και τη δυνατότητα για διαδικτυακή μικρο-χρηματοδότηση το start-up Heeeelp.me αποτέλεσε τον μεγάλο νικητή στο πρώτο Crowdsourcing Week στη Σιγκαπούρη που πραγματοποιήθηκε στις 3-7 Ιουνίου 2013. Το Crowsourcing Week είναι μια παγκόσμια εκδήλωση διάρκειας 5 ημερών και έχει στόχο να αναδείξει τους τρόπους με τους οποίους τα «πλήθη» μπορούν να συνεισφέρουν μέσα από το κατάλληλο επιχειρηματικό μοντέλο. Το βραβείο δίνει την ευκαιρία στην ομάδα να “τρέξει” τη δικιά της καμπάνια στη γνωστή πλατφόρμα “Rockethub” διεκδικώντας χρηματικό στόχο 30.000$ από μικρο-εισφορές.

Τι είναι το Heeeelp.me;

Διάκριση για το ελληνικό startup Heeeelp.me στο πρώτο Crowdsourcing Week στη Σιγκαπούρη.

Το Heeeelp.me είναι μία παγκόσμια διαδικτυακή πλατφόρμα που δίνει τη δυνατότητα οικονομικής ενίσχυσης ανθρώπων που βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης ή χρήζουν βοήθειας μέσα από micro-crowdfunding και group funding (διαδικτυακή μικροχρηματοδότηση) και δημιουργεί μια κοινότητα βασισμένη στην ασφάλεια, την εμπιστοσύνη και την αλληλοβοήθεια, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις και οργανώσεις να συνεισφέρουν με διάφορους τρόπους. Επίσης στα άμεσα σχέδια της πλατφόρμας είναι η υιοθέτηση από τους χρήστες ενός ψηφιακού νομίσματος, των “Helpcoins” που έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να παροτρύνουν τους χρήστες να συνεισφέρουν στην κοινότητα.

Με έδρα την Θεσσαλονίκη ομάδα του Heeeelp.me ετοιμάζεται αυτή την περίοδο πυρετωδώς για το λανσάρισμα της beta έκδοσης μέσα στο καλοκαίρι.

Περισσότερα:

Διάκριση για το ελληνικό startup Heeeelp.me στο πρώτο Crowdsourcing Week στη Σιγκαπούρη.

Website: heeeelp.me

Join: www.facebook.com/heeeelpmeHQ