Συνέντευξη στο Startup.gr: Dmitry Leiba – Logaster!

    Από: Startup Team

Η Logaster είναι μια διαδικτυακή υπηρεσία που επιτρέπει σε ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων και νέες εταιρείες να δημιουργήσουν λογότυπα επαγγελματικής ποιότητας σε λίγα λεπτά.

Η υπηρεσία μας δίνει επίσης την δυνατότητα να δημιουργήσετε όχι μόνο λογότυπα αλλά και εταιρική ταυτότητα: λογότυπο, favicon, επιχειρηματική κάρτα, φακέλους, επιστολόχαρτα με κεφαλίδα και favicon και εικόνες για τα κοινωνικά δίκτυα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να εισάγετε το όνομα της επιχείρησης σας και να επιλέξετε το είδος της επιχείρησης. Η Logaster θα δημιουργήσει πολλά σχέδια για εσάς. Στην συνέχεια απλά πρέπει να αποφασίσετε ποια σχέδια σας αρέσουν.

Αυτή την στιγμή, υπάρχουν 8 άτομα στην ομάδα αλλά δουλεύουμε και με εξωτερικούς συνεργάτες αν χρειαστεί.

Γιατί αποφάσισες να ξεκινήσεις μια δραστηριότητα μόνος/η σου?

Οι ιδρυτές της Logaster δούλευαν στον τομέα του σχεδιασμού σε μια μικρή πόλη. Υπάρχουν πολλοί επιχειρηματίες που δημιουργούν μικρές επιχειρήσεις σε αυτήν την πόλη και εξηγούσαν την σημασία του εμπορικού ονόματος και της εταιρικής ταυτότητας σε αυτούς τους επιχειρηματίες. Οι επιχειρηματίες κατανοούν την αναγκαιότητα της εταιρικής ταυτότητας, αλλά πολλοί από αυτούς δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα για αυτήν.

Για αυτό το λόγο αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια διαδικτυακή υπηρεσία η οποία να είναι φτηνή και να μπορεί να δημιουργήσει λογότυπα και εμπορικές κάρτες χωρίς να είναι απαραίτητη η γνώση σχεδιασμού.

Σε ποιους απευθύνεσαι και τι όφελος μπορούν να έχουν από τις υπηρεσίες σου;

Πλεονεκτήματα της Logaster:

Απλότητα
Η διαδικασία δημιουργίας λογότυπου δεν απαιτεί τεχνικές γνώσεις. Επιτρέπει στον καθένα, από επιχειρηματίες μέχρι νοικοκυρές, να δημιουργήσει μια εταιρική ταυτότητα για την επιχείρηση του.

Ελάχιστο κόστος
Χάρη στις προσιτές τιμές της Logaster και τον σχεδιασμό υψηλής ποιότητας, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα, τα οποία να χρησιμοποιήσετε στην ανάπτυξη της επιχείρησης σας. Απλά εισάγετε το όνομα της επιχείρησης σας και επιλέξτε το είδος της επιχείρησης σας. Η Logaster θα σας προσφέρει διαφορετικές επιλογές για λογότυπα, ένα από τα οποία θα αποτελέσει την βάση της εταιρικής σας ταυτότητας.

Προσαρμόστε τα σχέδια όποτε εσείς θελήσετε
Πάντα έχετε πρόσβαση στις δημιουργίες σας και μπορείτε να τις επεξεργαστείτε πριν αλλά και μετά την αγορά.

100% ποιότητα εικόνας
Όλα τα θέματα της Logaster έχουν μορφή ψηφιακής εικόνας τύπου bitmap (JPEG, PNG) και vector (PDF, SVG). Αυτό εγγυάται 100% την άριστη ποιότητα της εικόνας όχι μόνο κατά την εκτύπωση του λογότυπου στις επιχειρηματικές σας κάρτες αλλά και κατά την τοποθέτηση τους σε διαφημιστικές πινακίδες.

Εικόνες και γραμματοσειρές υψηλής ποιότητας
Η Logaster έχει μια μεγάλη βάση με εικόνες και γραμματοσειρές υψηλής ποιότητας, τα οποία θα αποτελέσουν την βάση για τα εμπορικά σας θέματα.

Υποστήριξη
Η υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών είναι φιλική και πάντα διαθέσιμη για να απαντήσεις σε όλες σας τις ερωτήσεις. Απλά γράψτε μας και /ή πηγαίνετε στην σελίδα μας με τις Συχνές Ερωτήσεις.

Τι δυσκολίες συνάντησες και πως κατάφερες να τις αντιμετωπίσεις

Υπήρχαν πολλές δυσκολίες. Ξεκινώντας από την δημιουργία ενός τέτοιου πολυλειτουργικού σαιτ, την προσαρμογή του συστήματος πληρωμής, την συμμετοχή των επισκεπτών, την αναζήτηση ειδικών υπαλλήλων για την ανάπτυξη του σχεδίου και άλλα. Αλλά η καλά οργανωμένη ομαδική δουλειά μας, μας βοήθησε να λύσουμε όλα αυτά τα προβλήματα.

Τι συμβουλές δίνεις στους νέους επιχειρήματίες out there

Δεν είναι εύκολο να δημιουργήσετε την δική σας επιχείρηση. Όπως και να έχει, θα αντιμετωπίσετε πολλά προβλήματα. Η επιτυχία της επιχείρησης σας εξαρτάται από την επιμονή σας και το πώς αντιμετωπίζετε όλα τα προβλήματα.

Αν αγαπάτε την δουλειά σας και βοηθάει τους άλλους, τότε θα πετύχετε.

Βρείτε τους:

Το Website:
www.logaster.com/el/

Facebook Page:
www.facebook.com/Logaster/