Γνώρισε τον CEO του ταχύτερα αναπτυσσόμενου Media & Technology Oμίλου

    Από: Startup Team

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018, 6μμ στο Found.ation

Με τoν Σταύρο Δρακουλαράκο (24MEDIA Holdings CEO)

Καλοί CEOs είναι αυτοί που οδηγούν την εταιρεία σε μια εντυπωσιακή ανάπτυξη. Την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου, το Startup Grind φιλοξενεί έναν από τους πιο πετυχημένους CEOs του ομίλου 24MΕDIA τα τελευταία χρόνια.

Ο Σταύρος Δρακουλαράκος θα μιλήσει για τη στρατηγική που πρέπει να έχει η ομάδα διοίκησης ώστε να βάλει τα θεμέλια για μια τέτοια αξιοζήλευτη ανάπτυξη, την κουλτούρα που πρέπει να δημιουργήσει σε όλο τον οργανισμό, τις δομές και τις δύσκολες καμιά φορά επιχειρηματικές επιλογές που πρέπει να πάρει κανείς ώστε να απογειώσει την ομάδα.

Μάθε πως ο Σταύρος πέτυχε να καθιερώσει την 24MEDIA ως no.1 παραγωγό περιεχομένου και πάροχο διαφημιστικών υπηρεσιών επεκτείνοντας ταυτόχρονα τις δραστηριότητες του ομίλου στο χώρο των επενδύσεων, της εκπαίδευσης και των συνεδρίων.

Ταυτόχρονα, θα μας μιλήσει για την επόμενη ημέρα – ποιες είναι οι προκλήσεις για εταιρείες με κουλτούρα παραγωγής περιεχομένου και πάθος για την τεχνολογία την ώρα που το παραδοσιακό μοντέλο εσόδων τους βρίσκεται υπό πίεση.

Ένα must event για όσους θέλουν να γνωρίσουν τα μυστικά της ηγεσίας από έναν πεπειραμένο C-level executive με μακρά εμπειρία στον χώρο των επιχειρήσεων!

Startup Grind Athens

Ημερομηνία: Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Ώρα: 6μμ

Χώρος: Found.ation

Διεύθυνση: Ευρυσθέως 2 (Πειραιώς 123) Κάτω Πετράλωνα, 118 54 Αθήνα

 

Τηλ: 210 3411009

Κρατήσεις Θέσεων: goo.gl/LEKNdA

Agenda

18:00 – Networking και φαγητό

19:00 – Fireside chat με τον Σταύρο Δρακουλαράκο (24MEDIA Holdings CEO)

20:00 – Networking