Εταιρική Υπευθυνότητα στην Πράξη, V

    Από: Startup Team

Εκεί που το επιχειρείν «συναντά» την κοινωνία

Τα πιο ενδιαφέροντα και επίκαιρα προγράμματα εταιρικής υπευθυνότητας θα αποτελέσουν το επίκεντρο του συνεδρίου με τίτλο «Εταιρική Υπευθυνότητα στην Πράξη, V», το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Απριλίου στο Αμφιθέατρο Maroussi Plaza.

Στόχος του συνεδρίου είναι η προβολή επιτυχημένων παραδειγμάτων Εταιρικής Υπευθυνότητας και όχι η θεωρητική προσέγγιση της. Οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα παρουσιάσουν τη φιλοσοφία, τη στρατηγική, τα οφέλη, τις δυσκολίες αλλά και την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο των σχετικών δράσεων, ενώ το κοινό του συνεδρίου θα έχει μια λαμπρή ευκαιρία για νέες προσλαμβάνουσες, πολύτιμες γνώσεις και ιδέες, αλλά και networking.

Οι κοινωνικές ευθύνες που αναλογούν στους οργανισμούς έχουν εδώ και χρόνια ενταχθεί στην στρατηγική τους. Η ΕΚΕ είναι πλέον μια εταιρική πολιτική και όχι μια δευτερευούσης σημασίας δραστηριότητα. Το Πανόραμα δράσεων Εταιρικής Υπευθυνότητας των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά είναι μια εκδήλωση, στην οποία η θεωρία δίνει τη θέση της στην πράξη και οι ιδέες παρουσιάζονται στην εφαρμογή τους.

Στελέχη επιχειρήσεων από διαφορετικούς κλάδους (Τραπεζικός, Ασφαλιστικός, Υγείας, Τηλεπικοινωνιών, Τροφίμων, ΜΜΕ κ.λπ.) θα μοιραστούν τον πραγματικό αντίκτυπο που έχουν οι Εταιρικά Υπεύθυνες εταιρείες στην κοινωνία, τον άνθρωπο και το περιβάλλον, ενώ θα αποδείξουν ότι το οι πράξεις εταιρικής υπευθυνότητας δεν είναι απλά μια θεωρητική προσέγγιση.

Το συνέδριο διοργανώνεται από το περιοδικό Marketing Week για 5η συνεχόμενη χρονιά!

Την ατζέντα του συνεδρίου μπορείτε να τη βρείτε στο: www.csrconference.gr