Εφαρμογίαδα #3 – Ένας διαγωνισμός για developers εφαρμογών φορητών συσκευών

    Από: Startup Team

Η Εφαρμογιαδα είναι ένας διαγωνισμός για developers εφαρμογών φορητών συσκευών. Στόχος του διαγωνισμού είναι να αναδείξει εφαρμογές ιδιωτών και μικρών επιχειρηματικών σχημάτων στο ευρύτερο κοινό. Ηδη ο διαγωνισμός έχει πραγματοποιηθεί δυο φορές μέσα στο 2012 και προσέλκυσε το ενδιαφέρον περισσότερων από 30 developers και 200 συμμετεχόντων. Σημαντικό για τους developers που θα συμμετέχουν είναι η προβολή των εφαρμογών τους στα μέσα ενημέρωσης που υποστηρίζουν το διαγωνισμό ως χορηγοί επικοινωνίας…

Η διαδικασία

Η διαδικασία είναι απλή και δημοκρατική. Ο κάθε developer έχει 5 λεπτά για να παρουσιάσει την εφαρμογή του με τη βοήθεια προτζέκτορα και μικροφώνου. Οπότε προσθέτει μόνο θάρρος και μια ενδιαφέρουσα εφαρμογή. Το κοινό, εφοδιασμένο με μερικές χιλιάδες ευρώ (δυστυχώς ψεύτικα), καταθέτει τα χρήματά του στην εφαρμογή που το εμπνέει περισσότερο …

Το αποτέλεσμα

Εκτός από δόξα και αναγνώριση, οι νικητές του διαγωνισμού κερδίζουν δώρα που προσφέρει η WIND – μεταξύ άλλων δύο smartphones Huawei Honor 2 – ενώ η online πλατφόρμα e-mail marketing Moosend προσφέρει στους 3 πρώτους νικητές της Εφαρμογιαδας #3 υπηρεσίες αποστολής των e-mail newsletter τους δωρεάν για 6 μήνες.

Γιατί να είστε εκεί;

Αν είστε developer

  • Για να αξιοποιήσετε την ευκαιρία να προβάλετε την εφαρμογή σας.
  • Για να ανταλλάξετε ιδέες και απόψεις με άλλους developers που μπορεί να είναι οι μελλοντικοί σας συνεργάτες.
  • Για να παρουσιάσετε την εφαρμογή σας σε επενδυτές που θα βρίσκονται εκεί και μπορούν να υποστηρίξουν την ανάπτυξη σας.
  • Για να έρθετε σε επαφη με εταιρείες που αναζητούν developers για μόνιμη εργασία η ανάθεση κάποιου project.
  • Για να διεκδικήσετε το tablet η ένα από τα δυο smart phones, αν η εφαρμογή σας ψηφιστεί σε μια από τις τρεις πρώτες θέσεις (ευχαριστούμε WIND).

Αν είστε το κοινό: Για να γνωρίσετε ενδιαφέρουσες εφαρμογές, αλλά κυρίως για να γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους που κόντρα στη μιζέρια αυτής της εποχής δημιουργούν και βλέπουν τον πλανήτη σαν μια παγκόσμια αγορά, όχι μόνο στα λόγια αλλά και στα έργα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ