Έρχεται το Νοέμβριο το #Digitized18!

    Από: Startup Team

Ανακοινώθηκαν οι πρώτες λεπτομέρειες για το Digitized18, το ετήσιο γεγονός που εδώ και καιρό έχει αναγνωριστεί ως το σημαντικότερο σημείο συνάντησης για το κοινό του ψηφιακού σχεδιασμού και της δημιουργικότητας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Η φετινή όγδοη έκδοση του Digitized, θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά μήνα Νοέμβριο (δυο μήνες αργότερα από ό,τι έχουμε συνηθίσει, δηλαδή) και περιλαμβάνει εργαστήρια, συνέδριο και εκδηλώσεις δικτύωσης.

Πιο συγκεκριμένα, τα τέσσερα πρακτικά εργαστήρια που έχουν ανακοινωθεί για τις 25 Νοεμβρίου, θα αγγίξουν θέματα όπως το Sketch App design, τα εργαλεία του UX Design κ.λπ.

Για την συνεδριακή μέρα, που θα φιλοξενηθεί το Σάββατο 24 Νοεμβρίου στην κεντρική σκηνή της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση, οι ομιλητές θα φτάσουν στην Αθήνα από όλο τον κόσμο, φέρνοντας στις αποσκευές τους ένα μεγάλο όγκο εμπειριών και γνώσεων, με σκοπό να τις μεταδώσουν στο κοινό.

Στο παρελθόν από τη σκηνή του Digitized έχουν περάσει εμβληματικές μορφές του παγκόσμιου ψηφιακού γίγνεσθαι, όπως αυτές των Fantasy Interactive, Brendan Dawes, Unit9, North Kingdom, Hi-ReS κ.λπ. Έτσι και φέτος, αναμένουμε ομιλητές με σημαντικό εκτόπισμα σε διεθνές επίπεδο. Ανάμεσα στα ονόματα που έχουν ήδη ανακοινωθεί υπάρχουν αυτά του Steve Vranakis από το Λονδίνο (Google Creative Lab) της Diane Kim από τη Νέα Υόρκη, των Merci Michel από το Παρίσι, της Ράνιας Σβορώνου (IBM iX) από το Λονδίνο κ.λπ.

Πληροφορίες σχετικές με το Digitized, το πρόγραμμα, αλλά και την αγορά εισιτηρίων μπορείτε να βρείτε στο www.digitized.gr
Facebook Event: www.facebook.com/events/918437978341290
Facebook Page: www.facebook.com/digitizedgr
Twitter: #Digitized18 twitter.com/digitized
Linkedin: www.linkedin.com/company/digitized
Tickets: www.eventora.com/en/Events/digitized18