Πόσες Ημέρες έχεις να μπεις στο STARTUP.GR? Δες τι έχασες 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Ομιλία στη Θεσσαλονίκη: «Coaching; Συμβουλευτική; Mentoring; Βρες τι σου ταιριάζει!»

Ομιλία στη Θεσσαλονίκη: «Coaching; Συμβουλευτική; Mentoring; Βρες τι σου ταιριάζει!»
Ημερομηνία: 19/11     Εμφανίσεις: 235

Τα biscotto events+ στη Θεσσαλονίκη παρουσιάζουν για μια ακόμη φορά τον σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα  με την ομιλία «Coaching; Συμβουλευτική; Mentoring; Βρες τι σου ταιριάζει!». Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018 στις 20.15-22.15 με δωρεάν είσοδο.

Στη σημερινή επιχειρηματική πραγματικότητα η αγορά έχει κατακλιστεί από μέντορες, συμβούλους και coaches. Παρουσιάζεται η ανάγκη:

  • να αποσαφηνίσουμε τους ρόλους,
  • να παρουσιάσουμε τι κάνει ποιος, με ποιο τρόπο
  • να θέσουμε τα κριτήρια επιλογής του κάθε έναν από τον επιχειρηματία
  • να ορίσουμε το πλαίσιο συνεργασίας σε κάθε τέτοια σχέση

Τελικός σκοπός είναι πάντα η ενίσχυση της επιχειρηματικής πρακτικής. Ειδικότερα, η επιχειρηματική καθοδήγηση αναφέρεται στη δημιουργία σχέσης και προσφέρει στρατηγικές και εργαλεία βελτίωσης με στόχο την ανάπτυξη της κριτικής σκέψης, των δεξιοτήτων συνεργασίας και επικοινωνίας, τη θετική ανταπόκριση στην αλλαγή́ που οδηγούν στην επιχειρηματική ανάπτυξη.

Ακόμα, στα πλαίσια της ομιλίας, θα παρουσιαστεί το νέο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα EARLY WARNING EUROPE,  που προσφέρει μέσω 161 εξειδικευμένων Ελλήνων μεντόρων: ΔΩΡΕΑΝ, ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ και με ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ υποστήριξη σε Επιχειρηματίες στη Β. Ελλάδα που αντιμετωπίζουν δυσκολίες ή θέλουν να αναπτυχθούν (www.greekmentor.eu). Η δράση χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα COSME / COS-Early Warning EU-2016-4-01 και λόγω του πιλοτικού της χαρακτήρα θα υποστηρίξει έναν μικρό αριθμό επιχειρήσεων. Το πρόγραμμα φέρνει στην Ελλάδα το IME ΓΣΕΒΕΕ και το ΕΕΑ.

Στόχος της ομιλίας είναι να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα των επιχειρηματιών για το τί είδους υποστήριξη χρειάζονται, και αν φυσικά είναι στην κατάλληλη περίοδο να μεγιστοποιήσουν τα οφέλη της.

Info

biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Έναρξη: 20:15

Είσοδος ελεύθερη

 

Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos.

 

Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά εδώ https://www.biscotto.gr/coaching-symvoyleytiki-mentoring-vres-ti-soy-tairiazei/

Βιογραφικό Εισηγητή:

Ο Θέμης Σαρανταένας είναι Σύμβουλος Μάρκετινγκ και Ανάπτυξης Μικρών/Μεσαίων Επιχειρήσεων & Επιχειρηματιών στην Ελλάδα και στην Κύπρο (www.marketingconsultant.gr & www.marketingconsultant.com.cy) και ασχολείται ενεργά στο χώρο τα τελευταία δέκα οκτώ χρόνια. Εργάστηκε για πολλά χρόνια στην L' Oreal Hellas σε θέσεις επικοινωνιακού (marketing) και εμπορικού μαρκετινγκ (Trade Marketing) στις μάρκες με τις περισσότερες πωλήσεις όπως: Biotherm (Homme), L' OrealProfessionnel, Lancôme και τη νέα μάρκα για την Ελλάδα Kiehl's. Ακόμα με την πολυετή εμπειρία του στο εμπορικό μάρκετινγκ (δημιουργία μηχανισμών πώλησης στα καταστήματα), έχει εξειδικευτεί στην ψυχολογία του καταναλωτή και αναγνωρίζει τους μηχανισμούς για την εμπλοκή του στη διάδραση της πώλησης με μεγαλύτερη επιτυχία. Σήμερα ειδικεύεται στην ανάπτυξη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων ειδικά στην περίοδο της κρίσης με πλούσιο πελατολόγιο από πολλούς και διαφορετικούς κλάδους. Ακόμα εκπαιδεύει στελέχη και ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων με Σεμινάρια Μάρκετινγκ και Επιχειρηματικών Δεξιοτήτων. Παράλληλα, είναι εκπαιδευμένος Business & Personal Coach, μέλος του HCA (Hellenic Coaching Association), του EMCC (European Mentoring & Coaching Council) & του ICF (International Coaching Federation). Τέλος, επιμελείται και παρουσιάζει την θεματική εκπομπή Marketing in Practice που προβάλλεται στο SBC, το μοναδικό οικονομικό τηλεοπτικό κανάλι της Ελλάδας.
Pelican Trading

Trade, chat, earn, all on the go
14-12-2018 - 13:03
δείτε περισσότερα

Minimal Google Analytics Snippet

A simple snippet for tracking page views on your website.
14-12-2018 - 10:55
δείτε περισσότερα

List and Invite

Create an event, make a wishlist and share it with guests
14-12-2018 - 10:53
δείτε περισσότερα

Togetheo

Meet people nearby, who share your interests 🌍
14-12-2018 - 10:22
δείτε περισσότερα

Emojious

Icons to express ideas, tones and emotions.
14-12-2018 - 10:03
δείτε περισσότερα

Forge

Open source code snippets tool - designed for ease of use.
14-12-2018 - 10:01
δείτε περισσότερα

B12 Website Editor 2.0

Simple to use, AI powered website builder💥
14-12-2018 - 10:01
δείτε περισσότερα

Kattana Beta

All-in-one crypto trading terminal
14-12-2018 - 10:01
δείτε περισσότερα

Amp My Site

Unlimited autogenerated AMP pages for your static sites
14-12-2018 - 10:00
δείτε περισσότερα

kiwiHR

Simply efficient HR software
14-12-2018 - 10:00
δείτε περισσότερα