Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ | Νέο επεισόδιο (Νο 76) της εκπομπής Marketing in Practice παραγωγής του SBC

    Από: Startup Team

Η ασφαλιστική́ αγορά́ αποτελεί -και αποτελούσε πάντα- ένα πολύ σημαντικό τομέα για την οικονομία της κάθε χώρας. Στην Ελλάδα, λόγω της ιδιαιτερότητας τους κράτους μας, η ασφαλιστική́ αγορά δεν είναι τόσο ισχυρή́ όσο στις υπόλοιπες Χώρες της Ευρώπης. Για να θεωρηθεί μια ασφαλιστική́ επιχείρηση επιτυχημένη αλλά και ανταγωνιστική́ πρέπει να έχει χαρακτηριστικά́ που τη διαφοροποιούν. Σημαντικό ρόλο σ’ αυτό έχει το Μάρκετινγκ και τα εργαλεία που αυτό́ παρέχει στις επιχειρήσεις του κλάδου.

Στο επεισόδιο αυτό o σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας με καλεσμένο τον  Insurance Broker Γιώργο Ζαφειρίου συζητούν για το “Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ” σήμερα στην Ελλάδα.  Στην εκπομπή αυτή, ερωτήματα όπως: πώς έχει αλλάξει ο πελάτης των ασφαλειών σήμερα; -πώς πρέπει να επιλέγει κάποιος τον  Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή του; -πώς πρέπει κάποιος σήμερα να πιστοποιήσει ότι το προτεινόμενο ασφαλιστικό πρόγραμμα είναι το κατάλληλο για εκείνον; πώς σχεδιάζεται ένα νέο ασφαλιστικό προϊόν;ποιες πρέπει να είναι οι βασικές αρχές προώθησης ασφαλιστικών προϊόντων; βρίσκουν απάντηση!

Ακόμα ο ιδρυτής του InsuranceInnovation.gr καταθέτει την άποψή του σφαιρικά για τον ασφαλιστικό κλάδο και ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας παρουσιάζει tips για επιτυχημένο Personal Branding στην εποχή του Διαδικτύου.

Η εκπομπή “Marketing in Practice”, παραγωγή του μοναδικού οικονομικού -επιχειρηματικού καναλιού της χώρας,  ασχολείται με τον κλάδο του Μάρκετινγκ και αντικείμενό της αποτελεί

η παρουσίαση επιχειρηματικών  παραδειγμάτων και προτάσεων μάρκετινγκ ώστε να καταστήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις  ανταγωνιστικές στο ελληνικό αλλά και στο διεθνές γίγνεσθαι.  Στο «Marketing in Practice and more» παρουσιάζονται oι βασικές αρχές, τα  εργαλεία και οι τεχνικές μάρκετινγκ που θα βοηθήσουν τη μικρομεσαία επιχείρηση να αναπτυχθεί στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε.

Χρηστικές επιχειρηματικές συμβουλές, προτάσεις και απόψεις στη μικρή οθόνη, με αισιόδοξη προσέγγιση, τάση ανάπτυξης και κόντρα στις καθημερινές αρνητικές ειδήσεις. Η εκπομπή επιμελείται και παρουσιάζεται τις 4 τελευταίες τηλεοπτικές σεζόν από τον πιστοποιημένο σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα, που εξειδικεύεται στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις (www.marketingconsultant.gr).

 

Η εκπομπή, παραγωγής του οικονομικού SBC, μεταδίδεται στην τηλεόραση από το Αττικά TV μέσω Digea κάθε Τετάρτη 23.30 και σε επανάληψη κάθε Πέμπτη 12.30 και Κυριακή 21.00. Αναμεταδίδεται από τους περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς: Αλήθεια TV (Βόρειο Αιγαίο) κάθε Σάββατο 19.30 & 23.30, DION TV (Χαλκιδική, Πιερία, Ημαθία, Πέλλα και Κιλκίς) κάθε Κυριακή στις 18:30, SYROS TV (Νησιά Κεντρικού Αιγαίου) κάθε εβδομάδα, Αιγαίo TV (Δωδεκάνησα) κάθε Σάββατο 17.40, Ionian TV (Πελοπόννησος) κάθε Παρασκευή 17:30 και κάθε Τρίτη 14:30, Vergina TV (Κεντρική Μακεδονία) κάθε Δευτέρα & Τετάρτη 17.30).

 

Το συγκεκριμένο επεισόδιο Νο 76 «Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ» εκπομπή μπορείτε να την δείτε εδώ: marketingconsultant.gr/mme/tv/arxeio/