Amazon: Χωρίζουν Jeff και MacKenzie Bezos – Κανονικά οι κοινοπραξίες

    Από: Startup Team
πηγή: epixeiro.gr

Οριστικό τέλος μπαίνει στον γάμο του δισεκατομμυριούχου Jeff Bezos, ιδρυτή και διευθύνων σύμβουλου της Amazon, και της MacKenzie Bezos, μετά από 25 χρόνια. Το ζευγάρι γνωστοποίησε την εξέλιξη με κοινό ανακοινωθέν, στο οποίο αναφέρει πως κατέληξε στην απόφαση μετά από αρκετή αναζήτηση και δοκιμαστικό χωρισμό.

Ο Bezos, ο οποίος είναι πλέον 54 ετών, είναι ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο, με περισσότερα από 160 δισεκατομμύρια δολάρια στον λογαριασμό του. Jeff και MacKenzie αναφέρουν πως θα συνεχίσουν ως συνεργάτες στα κοινά projects που έχουν ξεκινήσει.

Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης τον περασμένο Απρίλιο, ο Bezos ανέφερε πως η υποστήριξη της MacKenzie έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ίδρυση του διαδικτυακού βιβλιοπωλείου της Amazon το 1994, κάνοντας και τα λογιστικά της εταιρείας στον πρώτο χρόνο λειτουργίας.

Ένα διαζύγιο θα μπορούσε να προκαλέσει ανακατατάξεις στην παγκόσμια κατάταξη με τους πιο πλούσιους ανθρώπους. Εάν το ζευγάρι χωρίσει την περιουσία του, θα σήμαινε πως η MacKenzie θα έπαιρνε 69 δισεκατομμύρια δολάρια, καθιστώντας την την πλουσιότερη γυναίκα στον κόσμο. Θα μπορούσε επίσης να οδηγήσει τον συνιδρυτή της Microsoft, Bill Gates, στην λίστα της κορυφής με τους πιο πλούσιος στον κόσμο, για ακόμη μια φορά.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
epixeiro.gr