Η Workathlon διοργανώνει 4 Ξενοδοχειακές ημέρες καριέρας σε 4 προορισμούς στην Ελλάδα!

    Από: Startup Team

Η Workathlon, γνωρίζοντας τις ανάγκες της Ξενοδοχειακής αγοράς, φέτος διοργανώνει όχι 1, όχι 2, όχι 3 αλλά 4 Ξενοδοχειακές ημέρες καριέρας σε 4 διαφορετικούς προορισμούς στην Ελλάδα!

Παρατηρώντας την μεγάλη απήχηση που είχε η περσινή 1η Διαδραστική Ξενοδοχειακή Ημέρα Καριέρας της Workathlon που πραγματοποιήθηκε στο Electra Palace στη Θεσσαλονίκη, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον περισσότερων από 400 Ξενοδοχοϋπαλλήλων και κορυφαίων Ξενοδοχείων όπως των Costa Navarino, Amanzoe, Sani Resort, Daios Cove, Ledra Hotels & Villas, φέτος η Workathlon ετοιμάζεται πυρετωδώς για να ικανοποιήσει την τόσο αυξημένη ζήτηση των Ξενοδόχων για το τέλειο ταίρι για το Ξενοδοχείο τους, όσο και των Υποψηφίων για τον ιδανικό εργοδότη!

Η Θεσσαλονίκη θα δώσει το σήμα εκκίνησης της φετινής σειράς Ξενοδοχειακών Ημερών Καριέρας στις 17 Ιανουαρίου 2019. Λίγες μέρες μετά, και συγκεκριμένα στις 22 Ιανουαρίου, η Κρήτη παραλαμβάνει τη σκυτάλη, ενώ η Ρόδος θα την υποδεχτεί στις 7 Φεβρουαρίου. Στις 14 Φεβρουαρίου, ο κύκλος κλείνει στην Αθήνα με ιδιαίτερες εκπλήξεις όσους αγαπούν τη Φιλοξενία.

H ιδανική ευκαιρία για τα Ξενοδοχειακά Ταλέντα που αναζητούν εργασία είναι τώρα! Την μέρα εκείνη δεν θα τους δοθεί μόνο η ευκαιρία δικτύωσης με τα καλύτερα Ξενοδοχεία της χώρας, αλλά θα έχουν και πρόσβαση στο Interactive Forum που θα διαδραματίζεται ταυτόχρονα. Ειδήμονες της αγοράς θα απαντούν σε φλέγοντα ερωτήματα και θα μοιράζονται τις γνώσεις τους με σκοπό να βοηθήσουν τα Ξενοδοχειακά ταλέντα να λύσουν απορίες σχετικά με την επαγγελματική τους πορεία. Για να δηλώσουν συμμετοχή και να μάθουν περισσότερα σχετικά με τα συμμετέχοντα ξενοδοχεία αρκεί ένα κλικ στους συνδέσμους:

ΘεσσαλονίκηΚρήτηΡόδοςΑθήνα

Τα δεδομένα στη στελέχωση των Ξενοδοχείων συνεχώς αλλάζουν, γι’ αυτό η Workathlon θέλει να είναι πάντα μέσα στις εξελίξεις και να ανταποκρίνεται στο υψηλό επίπεδο της ελληνικής Φιλοξενίας – και γιατί όχι, να το ανεβάζει ακόμη ψηλότερα!

Workathlon’s 1st Interactive Hospitality Talent Fair