Συμμετοχή του mediastalker™ στον τελικό του Euroleague Tech Challenge, 21-25 Ιανουαρίου 2019

    Από: Startup Team

Με μεγάλη ικανοποίηση και τιμή, ανακοινώνουμε τη συμμετοχή της εταιρείας μας mediastalker™ στον τελικό του διαγωνισμού Euroleague Tech Challenge 2019 στην Βαρκελώνη από 21 έως 25 Ιανουαρίου.

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη φορά όπου Ελληνική ομάδα επιλέγεται και προσκαλείται να εκπροσωπήσει το εγχώριο start-up Οικοσύστημα στον συγκεκριμένο διαγωνισμό.

Η χαρά μας είναι ακόμα μεγαλύτερη, καθώς ως λάτρεις του αθλητισμού είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που θα συμμετάσχουμε και θα συμβάλλουμε στην ενίσχυση της καινοτομίας, της προστιθέμενης αξίας και την περαιτέρω βελτίωση της εμπειρίας παρακολούθησης των σπορ που αγαπάμε.

Ο mediastalker™ είναι ένας ψηφιακός βοηθός που δημιουργήθηκε για την προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας των οπτικοακουστικών έργων καθώς και των ζωντανών μεταδόσεων και γεγονότων στο διαδίκτυο. Διαθέτει αυξημένες δυνατότητες λειτουργίας καθώς έχει αναπτυχθεί με τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης και μηχανικής μάθησης (AI/ML), επιτυγχάνοντας με τον τρόπο αυτό την διατήρηση της υψηλής πολιτιστικής αξίας του περιεχομένου, καθώς και την επαναφορά της υλικής αξίας των έργων των δημιουργών.

Δείτε ΕΔΩ την επίσημη ανακοίνωση.