Από Airbnb host τώρα και ξεναγός.

    Από: Startup Team
πηγή: impossible.works

Το concept των ‘Local Experiences’, ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2014.

Κανένας ταξιδιωτικός οδηγός δεν μπορεί να αντικαταστήσει τις πολύτιμες συμβουλές ενός ντόπιου ή μόνιμου κάτοικου μιας πόλης αν θέλεις να την ζήσεις στ’αλήθεια σαν local. Από πού θα φας το καλύτερο φαγητό μέχρι καλά κρυμμένα μυστικά σε δρόμους και γειτονιές, αρκεί να αναλογιστείς τις τελευταίες καλύτερες διακοπές σου.

Πόσο αλλιώτικη μπορεί να γίνει η διαμονή σου στη Νέα Υόρκη αν σε ξεστραβώσει κάποιος και ξεφύγεις από τα τουριστικά blocks της Times Square, ή τους ζωγράφους της Μονμάρτης που δεν θα πετύχουν έτσι κι αλλιώς ποτέ καλά το πορτραίτο σου;

Το Airbnb προτείνει τη λύση. Αν δεν έχουμε κάποιον γνωστό ή φίλο στον προορισμό που επισκεπτόμαστε  μπορούμε να βγούμε μ’ έναν Παριζιάνο βόλτα, σταματώντας αμα κάνει και καλό καιρό για picnic στο κανάλι του Saint-Martin. Στο San Fransisco, ένας άλλος τύπος προσφέρει βόλτα με το Tesla Model S.

Το concept των ‘Local Experiences‘, ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2014 χωρίς ομολογουμένως μεγάλη επιτυχία αλλά αυτή τη φορά, το Airbnb φαίνεται να το επαναλανσάρει καλύτερα στην beta εκδοχή του. Το πακέτο Paris Like Parisian ήταν μία από τις πρώτες εμπειρίες που προσέφερε η εταιρεία στους πελάτες της, ενώ είναι το ταξιδιωτικό πακέτο που κατάφερε να συγκεντρώσει τις περισσότερες κριτικές, με κόστος 34 δολάρια ανά άτομο.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
impossible.works