Double Sold Out το course του ALBA και της Socialab

    Από: Startup Team

25 Σεπτεμβρίου 2014

To Professional Diploma in Digital Marketing από το ALBA σε συνεργασία με τη Socialab, είναι το εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς. Οι θέσεις του 4ου κύκλου εξαντλήθηκαν τόσο γρήγορα, που αποφασίστηκε να τρέξει παράλληλα κι άλλος κύκλος μαθημάτων, προκειμένου να καλυφθεί η αυξημένη ζήτηση. Έτσι, 4ος και 5ος κύκλος έκαναν την έναρξή τους 22 και 23 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα, ενώ ήδη έχουν αρχίσει οι εγγραφές για τον 6ο κύκλο του προγράμματος που θα ξεκινήσει στις 29 Οκτωβρίου.

 

Το Professional Diploma in Digital Marketing είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που απευθύνεται σε επαγγελματίες που επιθυμούν να εξοικειωθούν με τα νέα δεδομένα και τις προκλήσεις της αγοράς. Στελέχη επιχειρήσεων και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του marketing έχουν τη δυνατότητα να μάθουν να σχεδιάζουν αποτελεσματικές στρατηγικές στα Ψηφιακά Μέσα. Αυτό που το κάνει ξεχωριστό είναι το γεγονός ότι προσφέρει πρακτική γνώση από έμπειρους και αναγνωρισμένους επαγγελματίες του χώρου.

Στους νέους κύκλους έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή στελέχη μεγάλων εταιριών, όπως Εθνική Τράπεζα, Vodafone, Samsung, InternetQ κ.ά.

 

Μέχρι σήμερα έχουν παρακολουθήσει το course, στελέχη της αγοράς, συμπεριλαμβανομένων στελεχών από το τμήμα Marketing εταιριών όπως: Alpha Bank, PharmaserveLilly, Havas Media, ColgatePalmolive, Praktiker, Vodafone, GAP Pharmaceuticals, Golden Deals, Citibank, MSD, TGI Fridays, Roche MediaSaturn Hellas, Lambrakis Press , Εθνική Τράπεζα, Lexmark , Piaggio κ.ά.

Professional Diploma in Digital Marketing

Περισσότερες πληροφορίες: www.alba.edu.gr/executive/open/Pages/DigitalMarketing.aspx

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος:

Οικονόμου Βέρα

Course Administrator

Τηλ : 211 8006402

e-mail : dm@socialab.gr

 

Η Socialab

Η Socialab είναι digital marketing agency. Αποστολή της να προωθεί επιχειρήσεις και brands μέσω του Διαδικτύου, αναλαμβάνοντας την επικοινωνία και τη διαχείριση της εικόνας τους σε όλα τα ψηφιακά μέσα.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Δελτίο Τύπου: Μάρα Χαβάκη, havaki@socialab.gr, 211 800 6400

 

Executive Education at ALBA

Το ALBA αποτελεί την πρώτη επιλογή των μεγαλύτερων εταιρειών για την επιμόρφωση των στελεχών τους. Τα τελευταία χρόνια, το ALBA Executive Development έχει ανταποκριθεί στις ανάγκες άνω των 900 εταιριών και έχει εκπαιδεύσει πάνω από 9.500 στελέχη ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων, προσφέροντας σεμινάρια σε όλο το εύρος του management, mini MBAs, Προγράμματα Ανάπτυξης Ηγεσίας αλλά και ολοκληρωμένα Ενδοεπιχειρησιακά ΜΒΑ. Επίσης, το ALBA Executive Development διοργανώνει ετησίως μία σειρά Ανοικτών Σεμιναρίων, τα οποία απευθύνονται σε στελέχη διαφορετικών βαθμίδων και σε επαγγελματίες που επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους και να αναπτύξουν τις προσωπικές και επαγγελματικές τους δεξιότητες.

Για περισσότερες πληροφορίες: exed@alba.edu.gr